• Turkhane Logo

“Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bahçeli'nin "Serok Ahmet çok gürültü çıkarıyor" sözlerine, “Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.

21:17 13 Ekim 2020 Salı
“Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bahçeli'nin "Serok Ahmet çok gürültü çıkarıyor" sözlerine, “Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.


Davutoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Serok Ahmet çok gürültü çıkarıyor sözlerine tepki gösterdi.

Ahmet Davutoğlu, Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor. Neye ses çıkaramıyor? Öcalan’ı televizyona çıkardılar, ses çıkarmaz. Bir akademisyen Abdullah Öcalan’dan mektup getirir, yasalara aykırı olarak ses çıkarmaz. En küçük ortak Abdullah Öcalan televizyonlara çıkacak diyor, ses çıkarmaz diye konuştu.


ANKAnın aktardığına göre, partisinin Kurucular Kurulu Toplantısında konuşan Davutoğlu, Bahçeli’nin erken seçim olmayacağı yönündeki açıklamalarına ilişkin de, “Bahçeli bugün erken seçim olmayacağını söylemiş. Eğer Bahçeli bir dönemde erken seçim olmayacak demişse bilin ki mutlaka olacak demektir” ifadesini kullandı.

Davutoğlu, şunları söyledi:

“Ecevit’e hürmetini ifade etti, ülke erken seçime gitti. Şimdi Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı ilan ediyor,erken seçim olmayacak diyor. 2018’de Bahçeli ve Erdoğan milletin huzuruna gidip ‘erken seçime bahsetmek vatana ihanet’ derken, Mayıs’ta erken seçim kararı aldılar. Bu demektir ki Bahçeli ne zaman erken seçim yok derse, bir erken seçim olur bu memlekette.”

İKTİDARIN 3 ORTAĞI VAR

İktidarda görünüşte Cumhurbaşkanı tek hakim ama 3 ortak var. Bahçeli bir taraftan görüş beyan ederken, dün Perinçek de bir görüş beyan etti. Dedi ki ‘yakında devlet Abdullah Öcalan’ı bırakacak o da silahları bırakma çağrısı yapacak

Perinçek’in bu ifadesinden sonra da ne Bahçeli’den ses çıktı, ne Erdoğan’dan bir ses çıktı. Demek ki bu ülkeyi onlar değil de Perinçek idare ediyor. Bahçeliye sorma vaktidir, bize karşı o gür çıkan sesiniz bu küçük ortağınıza karşı niye hiç çıkmaz? Kim sizi neye ikna etti? Hangi pazarlıkları yaptınız şehitlerimizin kanı üzerinden ve Doğu’daki vatandaşlarımızın yaptığı fedakarlıklar üzerinden?

Gürültü çıkarmak demiş Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor. Neye ses çıkaramıyor? Öcalan’ı televizyona çıkardılar, ses çıkarmaz. Bir akademisyen Abdullah Öcalan’dan mektup getirir, yasalara aykırı olarak ses çıkarmaz. En küçük ortak Abdullah Öcalan televizyonlara çıkacak diyor, ses çıkarmaz.

Son güncelleme: 21:17 13.10.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı