• Turkhane Logo

Bahçeli seçim startını Sivas'tan verdi; "Bizim adayımız belli, kararımız net"

Ekonomiye ilişkin mesajını da paylaşan Bahçeli, "Enflasyon canavarının mutlaka başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak" diye konuştu.

18:10 04 Eylül 2022 Pazar
Bahçeli seçim startını Sivas'tan verdi;
Ekonomiye ilişkin mesajını da paylaşan Bahçeli, "Enflasyon canavarının mutlaka başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak" diye konuştu.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılması planlanan seçimler için mitinglerine Sivastan başladı. MHP lideri, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” isimli mitinginde Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğanın açık ara farkla cumhurbaşkanı seçilmesidir dedi. 

Bahçelinin açıklamalarından satır başları şöyle:


Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Hedefimiz Sayın Erdoğanın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi ve çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakının tecelli etmesidir.

Zillet İttifakı ise yıkımdır, yalandır. Samimiyetleri sahte sevgileri sanal, sadakatleri samandır. CHPnin başındaki zatın hiçbir lafı da Türkiyenin lehine değildir. Ağzından terör örgütüne tek bir kınama dahi çıkmamıştır.

Ekonomiden şikayet ediyorlar. Battık bittik masalıyla avunuyorlar. Fakat Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü itiraf edemiyorlar. Enflasyonla kıyasıya mücadeleyi ifade edemiyorlar. Türkiyenin dengeli ve doğru politikalarla muhtemel sorunlardan en az etkilenen ülke olduğunu asla söyleyemiyorlar. Enflasyon canavarının mutlaka başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak.

Bugün az yiyen inşallah yarın çok yiyecek, bugün az kazanan yarın inşallah çok kazanacak
 

Son güncelleme: 18:10 04.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı