• Turkhane Logo

Bahçeli-Perinçek kavgası kızışıyor: 'Bas git başka kapıda oynaş'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kavgada sular bir türlü durulmuyor.

10:53 15 Haziran 2020 Pazartesi
Bahçeli-Perinçek kavgası kızışıyor: 'Bas git başka kapıda oynaş'
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kavgada sular bir türlü durulmuyor.



İki isim arasındaki son gerilim sebebi ise, Perinçekin katıldığı CNN Türk canlı yayınında, Ayasofya Müzesinin camiye dönüştürülmesi tartışmasıyla ilgili hem Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem de Bahçeliye yönelik uyarıyorum sözleri oldu.

Perinçek, şubat ayında da Bahçeliyi, İYİ Parti ile rekabeti yüzünden zaman zaman akılcı Türk vatanseverliğinden kopuyor ve ABD yörüngesine girebiliyor sözleriyle hedef almıştı.


MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Perinçekin ifadelerine, Çin’den Türkiye’ye yayılan ve aşısı bir türlü bulunamayan Doğu Perinçek mikrobu, yayın politikası belli bir Rus gazetesine Sayın Genel Başkanımız hakkında saçma sapan bir beyanat vererek tarafını bir kez daha belli etmiştir sözleriyle karşılık vermişti.



MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem Perinçek hem de CNN Türkü sert sözlerle eleştirdi.

Yalçın, D.Perinçek denen mübtezel CNN TÜRK de Devlet Bahçeliyi uyarıyorum diyor. Siyasi ederi 0,25’ olan bu şahsın Semiha Şahin denen moderatör tarafından ala ile vala ağırlanması manidardır ifadelerini kullandı.

  D.Perinçek denen mübtezel CNN TÜRK de Devlet Bahçeliyi uyarıyorum diyor. Siyasi ederi 0,25’ olan bu şahsın Semiha Şahin denen moderatör tarafından ala ile vala ağırlanması manidardır. — E. Semih Yalçın (@E_SemihYalcin) June 14, 2020

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Perinçeke sert sözlerle yüklendi:

Doğu Perinçek, Devlet Bahçeli’yi uyarıyorum demiş. Yine başladın provokasyon, kaos, bir yerlere çalışma işine Perinçek! Biz senin cemaüzevvelini biliriz, bulaşma bize, işine bak! Devlet Bahçeli, aklının zekatını verse sana 40 yıl yeter. Bas git! Başka kapıda oynaş.

  Doğu Perinçek, Devlet Bahçeliyi uyarıyorum demiş.
Yine başladın provokasyon, kaos,bir yerlere çalışma işine Perinçek!
Biz senin cemaüzevvelini biliriz,
bulaşma bize,işine bak!
Devlet Bahçeli, aklının zekatını verse sana 40 yıl yeter.
Bas git! Başka kapıda oynaş. — Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) June 14, 2020
 

Son güncelleme: 10:53 15.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı