• Turkhane Logo

Bahçeli, Furkan Vakfı üyelerine polis şiddetini savundu: Gereği yapılmıştır!

MHP lideri Devlet Bahçeli, polisin Adana'da Furkan Vakfı üyelerine yönelik polis şiddetini savundu.

16:31 22 Mart 2022 Salı
Bahçeli, Furkan Vakfı üyelerine polis şiddetini savundu: Gereği yapılmıştır!
MHP lideri Devlet Bahçeli, polisin Adana'da Furkan Vakfı üyelerine yönelik polis şiddetini savundu.


Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli şunları söyledi:

POLİS GÖREVİNİ YAPTI


Kararname ile kapatılan Furkan Vakfının geçmişi bellidir. Artık bardağı taşırmışlardır. Bunlarda ihlas ve iman mumla aransa da bulunamaz. Bunlara şerefli Türk polisi müdahale etmiştir. Süleyman Soylu soyismi gibi soyludur. Polis görevinin gereğini yapmış, yaptırım gücünü göstermiştir dedi.

DEMİRTAŞIN YERİ PARMAKLIKLARIN ARDIDIR

HDPnin hafta sonu düzenlediği Nevruz kutlamaları yine tahriğe sahne olmuştur. HDPnin bir eş başkanı boyundan büyük laflar ederek bölücülüğün sesi olmuştur. Bir teröristin Selahattin Demirtaşa barış insanı demesi kabul edilemez. Bir teröriste barış insanı denmez, yeri Meclis değil parmaklıkların ardıdır. Nevruz kutlu Ergenekon ateşidir. Bütün Türk kardeşlerimiz Nevruzunu kutluyorum.

BUYRUN DENİZE ATLAYIN

1915 Çanakkale Köprüsünün açılışından rahatsız olanların kendilerini hemen ele vermeleri dikkatimizi çekmiştir. Birileri hemen nifak üretmeye başlamıştır. Bazı medya organları ve sakat zihniyet sahipleri geçiş ücretini göstererek saldırmışlardır. Diyorlar ki, bu köprü millete yeni bir masrafmış. Hedefleri tutmazsa millet ödeteceklermiş. CHP, vurgun iftirası da attı.

O köprüden siz de geçeceksiniz. Bu kadar mı gözünün körleşti, gönlünüz köhneleşti? Madem diyecek iyi bir lafınız yok, susun da adam sansınlar. Köprüden geçmem diyorsanız buyurun denize atlayın. Bunların asıl hazımsızlığı Çanakkale zaferi. Kuyruk acıları var, Çanakkalenin rövanşını almak istiyorlar ama daha önce yapamadıkları gibi asla başaramayacaklar.

TTB DERHAL KAPATILMALIDIR

İhanet edene göz yummayız. TTB isimli bölücü yapı, Türk hekimlerini temsil edemez. Doktorlarımız bizim şifamızdır. PKKnın yanında olanlar TTBdir. Bölücülüğün propagandasını yapan, zillete bulaşan bunlardır. Bizim TTBye yönelik haklı eleştirilerimiz, yönetimindeki birkaç Türkiye düşmanıdır. Onun dışında hiçbir hekimimiz bundan alınmamalıdır. TBMMye sunulan ve ilgili komisyona havalesi yapılan sağlık suçlarının sona erdirilmesi için yapılan kanun değişikliği teklifini ön şartsız kabul edeceğiz. Bu suçların ceza kanunundaki katalog suçlarından sayılması önemlidir. Her meslek mensubu insan onurunu incitmekten çekinmelidir.

Biz geçmişte insan onurunu ayaklar altında alanlarla mücadele ettik. 1970li yıllarda hain bir kurşunun bedenine ispat ettiği bir arkadaşımız hastaneye hemen yetiştirildi ve müdahaleye ihtiyacı vardı. O dönem çetin yıllardı. Yaralı olarak hastaneye götürülen kardeşimiz ülkücü olduğu için acil servisteki bazı görevlilerin bu faşiste bakmayız dediği dün gibi aklımızdadır. Biz kahpe tuzakları aşarak bugünlere geldik. Hangi kitapta böyle bir şey vardır?

İşte o zihniyetin bugünü TTBdir. Cani Öcalanla ilgili kurulan özgürlük platformunda bu birliğin başkanı var mıdır yok mudur? Türkiyenin uluslararası mahkemelerde yargılanmasını söyleyen bu kişi değil midir? Teröristlere dostluk ve barış ödülü veren bunlar değil midir? TTB derhal kapatılmalı, bölücüler yargılanmalıdır. Milletimizin haklı beklentisi budur. Adaletin tecellisi ancak böyle sağlanır. Bu birlik, adları önündeki Türkü hak etmemektedir.


 

Son güncelleme: 16:31 22.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı