• Turkhane Logo

Bahçeli: Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda!

MHP lideri Devlet Bahçeli dövizdeki hareketlilikle ilgili açıklamalarda bulundu.

21:24 10 Ağustos 2018 Cuma
Bahçeli: Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda!
MHP lideri Devlet Bahçeli dövizdeki hareketlilikle ilgili açıklamalarda bulundu.

 Bahçeli, Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye’yi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar dedi.

Ekonomide yaşanan dalgalanma MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de gündeminde. Sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiyeyi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar. Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda! Gelişmeler doğrultusunda ekonomi alarm veren bir eşiğe dayanmış halde! Makroekonomik parametreler bozulma işareti veriyor. Türkiye istikrarsızlığın batağına gömülmek isteniyor. Ekonomide dış kaynaklı bir komplo devreye alınıyor!” dedi.

“TRUMP YANGINA BENZİN DÖKÜYOR”


Bir papazın bahane edilerek ekonomide terör estirildiğini ileri süren Bahçeli, “Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle yükselterek Türkiyenin düşmesi hedefleniyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuzda yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor. ABD Başkanı Trump her yaptığı açıklamayla yangına benzin döküyor. ABD yönetimi Evanjelist ve Siyonist emellerin yörüngesine sabitlenip Türkiye ekonomisini felç etmeyi, peşinden menfi sosyal ve siyasal sonuçların yeşermesini amaçlıyor. Başaramayacaklar, yapamayacaklar, Türkiyenin ekonomik çöküşünü sağlayamayacaklar!”

Son güncelleme: 21:24 10.08.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı