• Turkhane Logo

Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek nesillere en büyük armağandır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tek adam rejimini savundu ve, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek nesillere en büyük armağandır." dedi.

16:42 08 Mart 2022 Salı
Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek nesillere en büyük armağandır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tek adam rejimini savundu ve, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek nesillere en büyük armağandır." dedi.


Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Rusyanın Ukraynayı işgal girişimiyle ilgili Erdoğanın aracılık önerisini de desteklediklerini açıkladı.

Bahçeli şunları söyledi:


Sayın Erdoğanın Ukraynaya yönelik mesajları ateşkes ve barış ümitlerimizi canlı tutuyor. Dünya bu fırsatı kaçırmamalı. Rusya nın Ukraynanın bazı bölgelerinde aldığı geçici ateşkes kararı iyimser değerlendirmelere nefes aldırsa da bu gelişme daha şiddetli çatışmalara olanak sağlayacak.

Muhalefet demek Türkiyeye karşı cephe almak değildir. Bu kadar mı öfkenize yenildiniz? CHP bizi bir kere şaşırt. Bugünün CHPsi varken düşmana gerek yoktur. Küresel emperyalizmin kanlı elleri CHPnin üzerindedir. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sorun çözme konusunda iddialıyım demeyi bıraksın. Yağsız Türkiye olur ama yarınsız Türkiye olmaz. Yalan haberlerin kime ne faydası vardır? Gerekirse kendi yağımızda kavruluruz.

Vurguncuların, fırsatçıların yakasına yapışmak zorundayız. Marketlerde yağ kuyrukları oluşmasına kimler neden olduysa mahkemelerde bedel ödemeli. Yağımıza kıymazsak çöreği kuru yeriz. Biz yağa değil, kana bakarız. O kan ki tertemiz millet iradesidir.

Türkiye her ihtimali göz önüne alarak hazırlamak, okumak ve yorumlamak durumundadır. Devletimizin tarihsel çıkarlarından milli güvenliğinden taviz verilemez. Çok şükür mevcut devlet yönetimi de bu şekildedir. Dalımızı kıranın ağacını kökten keseriz. Mazlumlar neredeyse elimizi oraya uzatırız. Haksızlık her kimden gelirse duruşumuzu ona göre belirleriz. Barışsever olmak insanlığın yüksek bir seviyesidir.

Parlamenter sistem Türkiye şartlarında miladını doldurmuştur. Bu sistemin bakım ve tamir olanağı kalmamıştır. 6 partinin kuru gürültüsü tamamen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı cephe almıştır. Gayretin kurusu yalnızca çarık estirir. Sayın Kılıçdaroğlu sen rahat ol. Ekmeğini kendi yapar yükünü de kendi kaldırır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Türk milleti kurmuş ve kabul etmiştir.

Kılıçdaroğlu istikrarsız hükümet dönemlerine geri dönmek istiyor. Türkiyenin yerinde saymasını, geriye saymasını projelendiriyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek nesillere en büyük armağandır.

Bir kısım zeka fukaralarının ‘Putin’in kafasındaki eksik parçaların Kars, Erzurum ve Ardahan olmadığını kim rahatlıkla söyleyebilir’ sözleri Türkiye’yi ve Türk milletinin tanımadıklarının beyanıdır.

Son güncelleme: 16:42 08.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı