• Turkhane Logo

Babacan gençlere ‘Metaverse evreni'nden seslendi

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Metaverse evreninde düzenlediği 'ilk siyasi miting'le gençlere seslendi: Gençlik Eylem Planımız hazır. Önce Türkiye’yi özgürleştireceğiz.

21:21 18 Mayıs 2022 Çarşamba
Babacan gençlere ‘Metaverse evreni'nden seslendi
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Metaverse evreninde düzenlediği 'ilk siyasi miting'le gençlere seslendi: Gençlik Eylem Planımız hazır. Önce Türkiye’yi özgürleştireceğiz.


DEVA Partisi, Metaverse evreninde dünyanın ilk siyasi mitingini düzenledi.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, avatarıyla katılıp konuştuğu mitingde gençlere seslenerek, Bugün hep beraber tarihe tanıklık ediyoruz. Dünyada bir ilkin altına imza atıyoruz. Metaverse’deki ilk siyasi mitingi gerçekleştiriyoruz. Ethereum blok zincirinde sizlerle ilk biz buluşuyoruz. Metaverse’ü bugün hep beraber DEVAVERSE yapıyoruz” dedi.


Babacan, yaklaştık 10 dakika süren mitinginde ‘özgürlük’ vurgusu yaparak şu ifadelere yer verdi:

GENÇLİK EYLEM PLANIMIZ HAZIR

Sağda solda gençlerin karşısına dikilip ‘çıkar telefonunu, göster’ diyenlere de bundan böyle hep beraber ‘çıkar telefonunu ‘Metaverse’deyiz’ diyelim. Hepiniz hoş geldiniz. Teknoloji baş döndürücü bir şekilde ilerliyor. Gençlik Eylem Planımız hazır. Gençlerin, gençler için hazırladığı eylem planımızı çok yakında paylaşacağız. Bizler Türkiye’nin özgürlükçü kadrolarıyız. Baskıdan nefes alamayan, ekonomik çıkmazların esiri olmuş milyonların olduğu bir yerde hiçbir özgürlük mümkün değil. Önce Türkiye’yi özgürleştireceğiz.

GENÇLERE BAŞIMIZA İCAT ÇIKARMA DEMEYECEĞİZ

Türkiye’yi yeni buluşların, yaratıcı fikirlerin ülkesi yapacağız. Hiçbir gence ‘başımıza icat çıkarma’ demeyeceğiz. Liselerde seçmeli olarak yapay zekâ, girişimcilik ve siber güvenlik gibi dersler açacağız. Teknoloji ürünleri üzerindeki vergileri düşüreceğiz. 25 yaşın altındaki tüm gençlere, internete bedava erişim hizmeti sunacağız. Batıya bakıyorum, hızla ilerleyen Asya’ya bakıyorum. Oradaki gençler bizim gençlerimizden daha iyi hayatlar yaşıyorlar. Ben bu durumu içime sindiremiyorum. Oralarda devlet, gençlerin potansiyelini açığa çıkaracak bir ortam sağlıyor. Baskıyı benimsemiş zihinlerle hiçbir sorunu çözemezsiniz, çözemiyorlar zaten.

BEŞTEPE HER GÜN ‘BUGÜN NEYİ YASAKLASAM’ DİYE İŞ LİSTESİ YAPIYOR

Beştepe’de her gün bugün neyi yasaklasam diye iş listesi yapıyorlar. Önce pandemiyi bahane ederek gece müzik yasağı duruyor. Hiçbir farklı sese, hiçbir farklı söze tahammül edemiyorlar. Çünkü demokrat bir zihniyete sahip değiller. Tam da bahar şenlikleri döneminde K-Pop konserinin iptal haberi geldi. Önce yapacaklarını duyurdular, sonra iptal ettiler. Arkadaş, elin Koresindeki müzik grubundan da mı korkuyorsunuz ya?

SANATIN SESİNİ KISMALARINA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

Kürtçe, Zazaca şarkılar söyleyen sanatçılarımızın önceden duyurulmuş konserleri iptal edildi. Biz sanatın sesini kısmalarına müsaade etmeyeceğiz. Seçim günü derin bir nefes alacağız. DEVA Partisi iktidarında her türlü baskı son bulacak. Müzikler susturulamayacak. Her dilde özgürce şarkılar söylenecek.

Son güncelleme: 21:21 18.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı