• Turkhane Logo

Akşener'den İnce'ye yanıt: O gün geldiğinde kendisiyle görüşeceğim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, CHP'li Muharrem İnce'nin "İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım" açıklaması soruldu. Akşener, "İnce, zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır. O gün geldiğinde k

20:35 11 Mayıs 2018 Cuma
Akşener'den İnce'ye yanıt: O gün geldiğinde kendisiyle görüşeceğim
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, CHP'li Muharrem İnce'nin "İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım" açıklaması soruldu. Akşener, "İnce, zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır. O gün geldiğinde k

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenere, CHPli Muharrem İncenin İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım açıklaması soruldu. Akşener, İnce, zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır. O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim yanıtını verdi.İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçim çalışmaları için Balıkesir’e gitti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, “İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım” sözleri sorulan Akşener, “Muharrem İnce zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır. O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim” dedi.

Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Meral Akşener, “Şimdi diyoruz ki biz; 30 milyon borçlumuz var, 4.5 milyon kişi kredi kartları ve aldığı diğer krediler sebebiyle peşlerinde avukatlar, haciz var. Biz de dedik ki öncelikle şehit ve gazi ailelerin, sonra işsizlerin, sonra asgari ücretlilerin borçlarını siliyoruz. Ben bunu açıkladım” diye konuştu. Akşener, “Çiftçi bizim iktidarımızda 1,5 TL’ye mazot kullanacak. Gittiler Tunus’tan zeytinyağı ithal ettiler. Balıkesir’in zeytinyağı bir numara. Niye dünyada tescil ettirmiyorsun?” dedi.


“Gençlere iş imkanı yaratıldı mı?” diyen Akşener, “Millete söven bir şahsın vergi borcu silindi. 4 buçuk milyon kişinin peşinde krediler yüzünden avukatlar var. Biz de dedik ki, şehit ve gazi ailelerinin, işsizlerin kredilerini satın alacağız” şeklinde konuştu.

Akşener’in konuşmalarından satır başları şöyle;

AĞLAYIP ZIRLAYIP SİZİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR: Gördük ki siyasetin tek yanlı yapılması milletimizin aleyhindedir. Gördük ki bir kişinin keyfine Türkiye feda ediliyor. Onun için yola çıktık. Bir an hayal edin, İYİ Parti’yi kurmasaydınız, beni aday göstermeseydiniz bugün Türkiye’de ne konuşulacaktı, şimdi ne konuşuluyor. Ağlıyorlar, zırlıyorlar ve sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Efendim askerlik yan gelip yatma yeri değildir. Cesaret korkuyu yendi. Ve bugün Balıkesir bunu iyi bilir 1950 seçimlerinin aynısını yaşıyoruz. Ve Allah’ın izni ile aynı sonuçları 24 Haziran’da alacağız inşallah. Ve milletimizin kararı, milletimizin iradesi, tek adam keyfini, aile saltanatını evine gönderecek inşallah.Kardeşim yeter ya. Ne kadar çocuk doğuracağımıza, ne pişireceğimize karıştı.

15 CHP’Lİ VEKİLE TEŞEKKÜR EDİYORUM: Şimdi bu partiyi kuramaz dediler kurduk. CHP’den bizim seçime girebilmemiz için partimize geçen o 15 milletvekiline teşekkür ediyorum. Şimdi size buradan sesleniyorum; turizmin cenneti olması gereken Balıkesir, gençlerin çalışıyor olması gereken Balıkesir, çiftçinin çoluğunu çocuğunu okutup, çoluğunu çocuğunu evlendirebilmesi gereken Balıkesir. Bunların hiçbiri yok.

ÇİFTÇİYE 1.5 LİRAYA MAZOT: İlk 100 gün içinde Balıkesir tekrar pırıl pırıl parlayacak. Sizlere ya iş bulacağım, ya da iş bulununcaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Anne ve babalarınızın karşısında utanmak, mahcup olmak durumunda bırakmayacağım. Fikirlerinizi dikkate alacağız, size güveniyoruz, onlar sizden korkuyor, onun için işsizliğe mahkum ettiler. Onun için her ilde üniversite açıldı. İçlerinde eğitim yok.Buradan ilan ediyorum. Amerikan çiftçisi 1.5 liraya mazot kullanıyor. Oradan mısır ithal ediyorsun. Amerikan çiftçisi kazanıyor, benim çiftçim aç.

BİR YÜZÜKLE YOLA ÇIKANLARIN GEMİCİK SAHİBİ OLMASINDAN BIKTIK: Allah büyük. Kendi ağzıyla tamam mı diye sordu. 3 milyona yakın insan ‘tamam’ diye tweet attı. Bugün de gençlere sormuş sıkıldınız mı diye. Sıkıldık. Çocuklarımızın işsiz bırakılmasından bıktık. Vatan çocukları gökyüzüne iş için bakarken, bakan çocuklarının trilyonlarla oynamasından bıktık. Şöyle bir yüzükle yola çıkanların çoluğunun çocuğunun gemicik sahibi olmasından bıktık. Bu yüzükten başka mal mülk edinirsem bilin ki hırsızlık yapmışımdır dedi. Ben söylemedim, kendisi söyledi. Mal varlığımda Cumhurbaşkanlığı dönemimde ailevi mal varlığımda liralık artış olmayacak.

Son güncelleme: 20:35 11.05.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı