• Turkhane Logo

Akşener’den Erdoğan’a: ‘Haram lokma yersen haya duygun kalmaz’

Hazreti Adem kıssasını yeniden oku. Oradaki yasak elma esasında haram lokmadır. Haram lokmayı yediğinde hem edep hem haya duygun ortadan kalkar. Otur evinde... Yeter artık yordun, gere gere bitirdin. Un ufak ettin.

23:12 28 Nisan 2018 Cumartesi
Akşener’den Erdoğan’a: ‘Haram lokma yersen haya duygun kalmaz’
Hazreti Adem kıssasını yeniden oku. Oradaki yasak elma esasında haram lokmadır. Haram lokmayı yediğinde hem edep hem haya duygun ortadan kalkar. Otur evinde... Yeter artık yordun, gere gere bitirdin. Un ufak ettin.



Partisinin il başkanlığının açılışı için Zonguldak’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener buradaki konuşmasına şöyle devam etti:

“Yok yok biz seçimi bu korkakların seçimini, korkak tavukların seçimini, yBu kardeşiniz, bu arkadaşınız ne demişti? 16 Nisan sonrası ne demişti? ‘Bunlar 15 Temmuz’da seçime gider’ demişti. Büyük muhterem ağabey ne dedi? Dedi ki, ‘Erken seçim istemek vatan hainliğidir’. Niye erken seçim yaptın diyen de yok. Karar ve güç elinde. Bir sakınca yok, biz seçime hazırız ama kendileri çalıp oynadı. Birileri çıktı, millete sırtını dayadı, milletin emriyle yola çıktı ve abandone oldular. Ne yapacaklarını bilemiyorlar şu anda. Ve neyse seçim kararı alındı. ‘Eyvallah’ dedik, ‘biz hazırız’. Bugün itibarıyla 55’inci ile geldim, 6 ay içerisinde. Yani biz hazırız, biz canlıyız, biz çalışmaya hevesliyiz. Milletimiz hadi dedikçe koşmaya hazırız, sorunumuz yoktur.”


‘KÜÇÜK ORTAĞIN ADAY DEĞİL’

Türkiye’nin sıkıştığını, ekonominin sıkıştığını söyleyen Akşener, ekonomi sıkıştığı için de ağabeylerin sıkıştığını söyledi. Seçime gitmekten bir korkularının olmadığını ifade eden Akşener, şöyle konuştu:

“Bir an evvel gitmek, bir an evvel bu kabustan kurtulacağımız anlamına gelir. Ama ne eksiğin var kardeşim senin? Yapamadığın ne var? Senin elini kim tutuyor, ne yapamıyorsun da partili cumhurbaşkanlığı meselesini istedin? Arkasından döndü şimdi de seçime gidiyorsun? Bunun cevabını vatandaşımıza, milletimize Zonguldak meydanında gelip vermelisin. Ama korkusu çekmecesindeki anketler. Şimdi bunlar iki ortak oldu. Küçük ortak keyif yapıyor. Çünkü çalışmayacak. Çünkü zaten çalışmayı sevmez. Şimdi çalışmayacak. Sayın Erdoğan koşacak. O da ondan sonra öyle bakacak. Birincisi bu. İkide bir genel başkanlara ‘aday olun’ diyor büyük ortak. Kardeşim, küçük ortağın aday değil, ne yapacağız şimdi? Sabah akşam yalan, sabah akşam çemkirme. Şimdi bizim partimizin adını hiç ağzına almıyordu biliyorsunuz. Birden ‘sözde İYİ Parti’ dedi. Bir sakıncası yok. Sözlerde, gönüllerle, kalplerde dillerde İYİ Parti var. Tabii ki sözde İYİ Parti var. Sözümüzde İYİ Parti var. Ama sen de ikrar ettin.”

‘ERDOĞAN YORULDU’

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın artık yorulduğunu ifade ederek, “İnsanları da, sizi de bizi de yordu. Diyorum ki seçime gidiyoruz abidik gubidik işlerinden vazgeç. Yapmaya kalkışırsan ben engellerim. Gücün yetmez. İşte ortada. Sonuç itibarıyla efendilikle, nasıl ki adalet devletin esasıysa adalete uy. Sandıkta abidik gubidik yapma. Yaparsan zaten engelleyeceğim. YSK’ya havale edersen abidik gubidiği oraya oturacağım, jiletle kazıyacağım. Hadi bakalım o zaman ne yapacaksın? Sonuç itibarıyla yoruldun. Eşin Hanımefendi özledi kardeşim seni. Git evinde dinlen, torununla ilgilen, bir ferahla ve Hazreti Adem kıssasını yeniden oku. Bilenler vardır. Yasak elma meselesini. Orada söylenen esasında haram lokmadır. Haram lokmayı yediğinde hem edep hem haya duygun ortadan kalkar. Otur evinde iyi yaptıkların için teşekkür edelim. Ama yordun, gere gere bitirdin. Un ufak ettin. Senden mi benden mi derken herkesi karşı karşıya getirdin. Damatla kayınpederi karşı karşıya getirdin.” diye konuştu.

Son güncelleme: 23:12 28.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı