• Turkhane Logo

AKP'li Tayyar: Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, AKP'lileri "Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız" diye uyardı.

10:53 24 Kasım 2021 Çarşamba
AKP'li Tayyar: Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız
AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, AKP'lileri "Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız" diye uyardı.


Dolar kurunun artmasıyla birlikte, ekonomi yönetimine dair eleştiriler yüksek perdeden dillendiriliyor.

AKP’li milletvekillerinin eleştiriler karşısında yaptıkları açıklamalar tepki çekerken, AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından partilileri uyardı.


“MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇEN İFADELERDEN DE UZAK DURMALIYIZ”

Tayyar, şu ifadeleri kullandı:

“Canı yansa da çalkantılı sürece rağmen sağduyusunu kaybetmeyen, marjinal grupların tahriklerine kapılmayan aziz milletimize borcumuz var. Gelir arttırıcı önlemler için kesenin ağzını açmalıyız. Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız. Birlikte başarmalıyız.”

AKP yöneticisi Tayyar, dün akşam yurdun çeşitli illerinde başlayan eylemler hakkında da açıklama yaptı. Eylemlere polisin müdahale ettiğini söyleyen Tayyar şunları kaydetti:

“Ekonomi politikasına ilişkin rezervlerimiz olabilir. Tepki de duyabiliriz. Ama sokaklardan iktidar devşirmeye kalkışmak, makul sayılamaz. Buna direniriz. Kaldıki Kadıköy, Çankaya ve Samandağ’da sokaklara dökülenler TKP ve TİP’liler, polis de müdahale etti. Rahat olun.”

SOROS KAVGASI

Şamil Tayyar, yakın zamanda “Soros kavgasıyla” gündeme gelmişti. Yüzde 50 artı 1’in Erdoğan’a kurulan bir tuzak olduğunu söyleyen Tayyar, tuzağı da Soros’un AKP içine yerleştirdiği kişilerin kurduğunu ileri sürmüştü.

Tayyar’a yanıt Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’dan gelmişti.

İki ismin kavgası AKP içindeki yüzde 50 artı 1 çatlağını ortaya çıkarmıştı.

Son güncelleme: 10:53 24.11.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı