• Turkhane Logo

AKP'li başkandan İmamoğlu'na teşekkür

Kurban bayramlarında İstanbul Boğazı'nın kanlı görüntüler oluşmasını engelleyecek atıksu porjesi bitti. AKP'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ""Çok önemli bir sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

14:47 05 Ağustos 2022 Cuma
AKP'li başkandan İmamoğlu'na teşekkür
Kurban bayramlarında İstanbul Boğazı'nın kanlı görüntüler oluşmasını engelleyecek atıksu porjesi bitti. AKP'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ""Çok önemli bir sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.


İSKİ, Üsküdardaki sel ve su baskınları ile İstanbul Boğazı’nda her Kurban Bayramı’nda yaşanan kanlı görüntüleri sona erdirecek, aralarında İstavroz Atıksu Tüneli’nin de bulunduğu altyapı yatırımlarını tamamladı.

128 milyon liralık altyapı yatırımının hizmete açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.


İMAMOĞLU: BERABER ÇALIŞINCA SONUCA ULAŞMAK ÇOK KOLAY

İmamoğlu törende şöyle konuştu:

Boğazda yaşanan bu süreç, özellikle atık suyun Boğazla buluştuğu -ki manevi bir andır Kurban Bayramı- manevi bir anımızın bu şekilde bir leke alması da hepimizi çok üzer. Buradaki Boğaz’ın kanlı görüntüsü, bizi elbette ki çok üzüyordu. Bundan sonra da bu sorunu yaşamayacağız. Güzelim denizi, kurban kanlarıyla boyanmış haliyle hem inancımıza yakışmayan hem inancımızı yerine getirirken o sürecin bu şekilde sonuçlanmasıyla bize sıkıntı veren hem de çevreyi kirleten bu sorunu çözmüş olmanın gerçekten şu anda keyfini yaşıyoruz..

Beraber çalışırsanız, ortaklaşırsanız, masa kurarsanız ve o masada beraber düşünce üretirseniz, orada her şeyi ortaya koyarsanız, kesinlikle ve kesinlikle sonuca ulaşmanız çok kolay. Evet bürokrasimiz var, kıymetli yol arkadaşlarımız var, onların deneyimleri var. Ama burada her gün bunu yaşayan Beylerbeyi’ndeki insanlarımız var, Üsküdarlılar var. O zaman biz Üsküdarda tabii ki oturacağız, ilçe başkanımızla da konuşacağız, diğer siyasi partilerimizin ilçe başkanlarıyla da konuşacağız. Ama buraya her an hizmet eden belediye başkanımızla da onun ekibiyle de konuşacağız. Ve sorunları tek tek not edeceğiz. Belediye Başkanımız, geldiğimizde bize eşlik ediyor sağ olsun. Duygularını ifade ediyor. İsteklerini söylüyor. Bugün burada ne dedi? ‘Çengelköyde devam eden altyapı işlerinde bir an önce bitmesi bizim için çok iyi olacak’ diyor. Biz de diyoruz ki; Kesinlikle bitireceğiz sevgili Başkanım. Çok güzel olacak ve en kısa zamanda orayı da Üsküdarlıların hizmetine açacağız.

HİLMİ TÜRKMEN: KIYMETLİ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İstanbul’a hizmet etmenin bir onur olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdarımızın bu sahil bandının önemli bir sorunu, bugün itibariyle sona ermiş oluyor. Beylerbeyinden itibaren Küçüksuya kadar devam eden bu atık su projesinin, bugün son etabının tamamlanmasıyla gerçekten önemli bir problemimizi sona erdirmiş oluyoruz. Bu vesileyle bu projeyi tamamlayan, çok önemli bir sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ekibine, İSKİ Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Son güncelleme: 14:47 05.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı