• Turkhane Logo

Prof'ların maskesi düştü!

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu maske takıp-takmama konusunda twitterdan birbirine girdi. Hakaretler havada uçuştu.

17:58 16 Eylül 2020 Çarşamba
Prof'ların maskesi düştü!
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu maske takıp-takmama konusunda twitterdan birbirine girdi. Hakaretler havada uçuştu.


Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, maske tartışması yüzünden sosyal medyada birbirine girdi. Sosyal medyadaki ‘maske’ tartışması Çilingiroğlu’nun, Ceyhan’ın maske konusunda yaptığı eski bir televizyon konuşmasını Twitter’dan paylaşmasıyla başladı. Çilingiroğlu, Ceylan’ın daha önceden katıldığı bir televizyon programından bir kesiti alıntılayarak, “Mehmet hocam önceden maske takılmasın diyenlerdendiniz. Şimdi takın diyorsunuz. Bilim mi değişti siz mi anlayamadım. Yani bulaşıcı üst solunum yolu enfeksiyonlarında en basitinden maske takmıyorsunuz öyle mi? Bu ne biçim enfeksiyon kontrolüdür hocam” dedi.

SENİ ADAM YERİNE KOYUP YAZMAZDIM AMA…


Çilingiroğlu’nun bu paylaşıma Ceyhan’ın yanıtı, “Seni adam yerine koyup cevap yazmazdım ama, şunu söylemeliyim. Senin gibi olmayan unvanlar kullanan, bilim adamlığından nasibini almamış, bilimi göbek atmak sanan birinin mezuniyetine katkıda bulunduysam, ondan utanırım sadece” şeklinde oldu.

SİZDEN EĞİTİM ALMADIM

Ceyhan’ın bu ifadelerine yanıt veren Çilingiroğlu ise, “Bilim insanıyız. Yayınlarımız araştırmalarımız ortada. Sizlerden direk eğitim almadım yani üzerimde emeğiniz yok. Maske işine gelince keşke benden önce takın deseydiniz. Ama yanıldınız diğerleri gibi. O nedenle dediklerinizin benim için hiç bir önemi yok” dedi.

Ceyhan, bir takipçisinin, “Hocalar birbirine girdi” şeklindeki yorumuna ise, “Hocalar falan yok. Bu adam hoca moca değil. Hocasına bile saygısı olmayan, özel klinikte çalışan biri” yanıtını verdi.

Son güncelleme: 17:58 16.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı