• Turkhane Logo

Yolsuzluğun kitabını yazdınız ya!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'nin yolsuzlukta destan yazdığını söyledi.

17:56 15 Ocak 2020 Çarşamba
Yolsuzluğun kitabını yazdınız ya!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'nin yolsuzlukta destan yazdığını söyledi.

Dün Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısının akabinde farklı partilere mensup 5 belediye başkanı AKP saflarına dahil olmuştu.
AKPnin belediye başkanlarını transfer etmesini Bu düpedüz haysiyetsizlik ya! sözleri ile eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün partisinin haftalık basın toplantısında aynı konuya temas etti.
MADEM BAŞARILIYDINIZ HALK NİYE SİZİ CEZALANDIRDI?
Karamollaoğu, AKPnin belediyecilikte başarısız olduğu için 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok belediyeyi kaybettiğini vurguladı. 
Karamollaoğlu, Peki niye İstanbul ile Ankarayı kaybetti? Niye diğer şehirleri kaybetti? Yani sen çok güzel hizmet yaptın millet de inadına dedi ki Ben senin bu hizmetini istemiyorum. Birazcık mantıklı olun! Yani meşhur hadisedir, Kral çıplak denilene kadar çıplak olduğunu kimse görmek istememiş.  dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKPnin yolsuzlukta destan yazdığını söyledi.

BU KADAR BASİTLEŞTİRMEK HERKESİN BECEREBLİECEĞİ BİR İŞ DEĞİL
Belediye başkanlarına AKPye geçmesi için baskı yapıldığını belirten Karamollaoğlu, AKP Ne yapalım? Herkes bizi seviyor diyor. İşi bu kadar basitleştirmek, işi bu kadar hafife almak hakikaten herkesin becerebileceği bir iş değil. Şimdiye kadar belediyeciliği o kadar iyi yapmışlar ki bunun neticesinde şimdi geldikleri merhale ne? ifadelerini kullandı.
KARAMOLLAOĞLU: YOLSUZLUKLAR AÇIK, TAHAKKÜMÜNÜZ VAR
Karamollaoğlu, AKPye sert sözlerle yüklendi: Belediyeciliğin kitabını destanını yazmışlar. Evet geçmişte yazdınız. Yolsuzluklar belediyelerde nasıl yapılır? Para nasıl israf edilir? Rant nasıl sağlanır? Bunun kitabını yazdınız. Siz yazmasanız bile başkaları yazıyor. 
Birçok konuda beceriksiz olduğunuz ortaya çıktı. diyen Saadet lideri, Yolsuzluklar açık, tahakkümünüz var. Şimdi yüz tane belediye AKPye geçiyormuş da AK Partiye duyduğu sevgiden aşktan dolayı geçiyormuş. Allahtan korkun ya! tespitinde bulundu.

Son güncelleme: 17:56 15.01.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı