• Turkhane Logo

SADAT Başkanı, muhalefet liderlerini hedef aldı

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı. Tanrıverdi,

16:50 14 Ocak 2023 Cumartesi
SADAT Başkanı, muhalefet liderlerini hedef aldı
SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı. Tanrıverdi,

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, Bursa Aydınlar Ocağında konuştu.

Kılıçdaroğlu ve Akşeneri hedef alan Tanrıverdi, 1988 yılında Kıbrısta Sivil Savunma kuvvetleri vardı. Ülke işgal edildiği zaman askeri ordunun olmadığı yerde devreye girmek için kurulmuş bir yapılanmaydı. 2018de Meral Akşener, SADAT’ın seçimlere müdahale edeceğini söylemişti. Konyada kampta sivil ordu yetiştiriyor demişti. Akşeneri dava ettik. Mahkemede, Bana o fotoğrafı birileri getirdi ama getirenin deşifre edemem diye ifade verdi. İşin aslı; öyle bir kamp ya da öyle bir fotoğraf kesinlikle yok. Seçimlere yönelik herhangi bir çalışmamız yok. Asıl onların böyle bir düşüncesi var demek ki. Yaptıkları şey; basına böyle bir şey sızdırmak ve kamuoyu oluşturmak. Geçenlerde yine böyle bir yaygara koptu. Kılıçdaroğlu bahçemize kadar geldi. Kendisini geri gönderdik dedi.

NE OLMUŞTU?
13 Mayıs 2022 tarihinde SADATın önünde seçim güvenliği vurgusu yapan giden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur... Burası terörist yetiştiren bir kurumdur. Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliği sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saraydır ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, SADATın Tokat ve Konyadaki kamplarından fotoğraflar gördüğünü açıkladı.

Suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Akşener, SADATla ilgili fotoğraflar gelmişti Konya ve Tokatta var olan kamplara dair. Bunu ilan ettim. Suç duyurusunda bulunuldu. İfadeye gittim. Bir deşifreydi yaptığım, devletin kayıtlarına girecek şekilde dedi.

Son güncelleme: 16:50 14.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı