• Turkhane Logo

Saadet'ten Don't Look Up göndermeli video: Kuyruğa bakma

Saadet Partisi’nden Don't Look Up göndermeli video: “Don't Look Que, Kuyruklara Bakma; bu filmi bitireceğiz”

09:37 06 Ocak 2022 Perşembe
Saadet'ten Don't Look Up göndermeli video: Kuyruğa bakma
Saadet Partisi’nden Don't Look Up göndermeli video: “Don't Look Que, Kuyruklara Bakma; bu filmi bitireceğiz”

Saadet Partisi, Netflixte yayınlanan politik eleştiri filmi DOt Look Up (Yukarı Bakma) filmine gönderme yapan bir video yayınlayarak, Erdoğan Rejiminin, halkın gözünü boyamak ve geröekleri görmesini engellemek için nasıl kara proğaganda yaptığını vurguluyor.
DONT LOOK UPIN KISA KONUSU (SPOİLER İÇERİR)

Netflixin başrollerinde Leonardo Di Caprio ve Jeniffer Lawrenceın oynadığı ve son günlerde oldukça ses getiren filmi Dont Look Upta, Dünyaya çarparak dünyayı tamamen yok edecek olan Everest tepesi büyüklüğündeki bir kuyruklu yıldızı, politikacılar tarafından yalanlarla gizlenmeye çalışılması anlatılıyor.

Medya ve propaganda gücünü kontrolü altında tutan BAŞKAN, insanların, artık dünyaya çarpması muhakkak olan ve çıplak gözle bile görülebilen dev kuyruklu yıldızı görmemeleri için YULARI BAKMA temalı bir propaganda başlatıyor.
Ancak BAŞKAN, bu kara propagandası ile seömenlerinin yukarı bakıp o kuyruklı yıldızı görmelerini engelleyebiliyor belki ama, çarpışmayı engelleyemiyor.
Filmin dramatik finalinde ise, BAŞKAN ve yandaş zenginlerin, kendilerini bir şekilde KURTARDIKLARINA, ona inanların ise hayatını kaybettiğine şahit oluyoruz.

BAŞKAN her halukarda kendini kurtaracak ama olan başta kendi seçmeni olmak üzere gariban vatandaşa olacak.

Son güncelleme: 09:37 06.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı