• Turkhane Logo

Özgür Özel'den, AKP'li Turan'ın hakaretine 'usturuplu' cevap

CHP'li Özel, AKP'li Turan'ın

11:06 03 Mayıs 2022 Salı
Özgür Özel'den, AKP'li Turan'ın hakaretine 'usturuplu' cevap
CHP'li Özel, AKP'li Turan'ın

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turanın, AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığınca Kordon Boyundaki öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma töreninde sarf ettiği sözlere tepkiler sürüyor.


DANGALAKLARIN SEÇİMİ...
2023 seçiminin Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları diyenler ile sen değil buna mahkeme karar verecek diyenlerin seçimi olacağını öne süren Turan, şöyle konuşmuştu:

Şunu yapabiliriz. İktidar partisiyiz, kurumlar çalışıyor. Eksik, fazla işlerimiz oluyor. Biz de gelmeyiz, az geliriz, olmayız buralarda diyebiliriz. Ama biz Tayyip Erdoğandan teşkilatçılığı böyle görmedik. 2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olsun diyenler ile her alanında büyükelçilerden izin alanların seçimi olacak. 2023, Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları diyenlerle, sen değil buna mahkeme karar verecek diyenlerin seçimi olacak.

ÖZELDEN ÇOK SERT TEPKİ
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, muhalefet partilerine dangalaklar diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turana tepki gösterdi.

Twitterdan Turanın sözlerini paylaşan Özel şu yorumu yaptı:

Her anket sonucuyla, sokağa çıktıklarında vatandaştan yükselen her tepkiyle şaşkına döndüler. İyice zıvanadan çıktılar. Siyasi rakiplerine oy verenlere dangalak demek, bir tükenmişlik bir acizlik göstergesidir. Bu seviyesizliğe gerekli cevabı sandıkta milletimiz verecek.

Son güncelleme: 11:06 03.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı