• Turkhane Logo

Özel, İYİ Partili seçmenden destek istedi

CHP lideri, memleketi Manisa'da konuştu. Özel, İYİ Partili seçmenden destek isteyerek

19:07 23 Mart 2024 Cumartesi
Özel, İYİ Partili seçmenden destek istedi
CHP lideri, memleketi Manisa'da konuştu. Özel, İYİ Partili seçmenden destek isteyerek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisada konuştu. Miting için toplanan kalabalığa Beni seven arkamdan gelsin diye seslenen Özel, kentte bazı afişlere zarar verildiğini anlattı.

Sözcüde yer alan habere göre Manisa adayı Ferdi Zeyrek için oy isteyen Özel, kalabalığa 31 Martta Manisayı bu gözü dönmüşlerden kurtarmaya var mıyız? diye sordu, ardından Yeni başkanın adı Ferdi, hayırlı olsun dedi.

DOSYALAR BAHÇELİYE GİTTİĞİNDE...

Bütün belediye başkanlarımız mal varlıklarını açıklıyorlar. Ancak Manisanın iliğini kemiğini sömüren bu anlayışa karşı bıçak kemiğe dayandı. Manisanın dört bir yanı illallah diyor. Biz buraya Manisa ittifakını teklif ediyoruz ifadelerini kullanan Özel, MHPli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünle ilgili de şunları söyledi:

- Sayın Devlet Bahçeliye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, Vallahi ben bunlara inanmam demedi. Bütün Manisa, bütün MHP biliyor ki Ya durun ben onun ne mal olduğunu bilmiyor muyum dedi. Ama AK Partinin elindeki dosyalarla esir alınmış bu kişi AK Parti ile MHPnin kesiştiği noktada yönetilebilecek, AK Partinin istediklerini ona verebilecek tek kişiydi. Manisanın ne MHPlisinin ne AK Partilisinin içinde bunun gibi Manisaya ihanet edecek bir kişi yoktur.

İŞ GÖNÜLLERİN İTTİFAKINA KALDI

İttifak için elinden geleni yaptığını anlatan Özel, İYİ Parti seçmenine çağrıda bulundu:

- Şimdi bu seçimlerde yine ittifak olabilirdi. Olmadı, hak veriyoruz anlayış gösteriyoruz. Ankara’da ittifak kuramadık, iş ittifakın gönüllerde kurulmasına kaldı.

- Burada bütün iyi insanlardan, muhafazakar demokratlardan, güneş gözlü güzel insanlardan, bu seçimi bize kaybettirmemelerini, bu seçimi Manisaya kazandırmalarını istiyoruz. Ben İYİ Partililerden, iyi insanlardan hiçbir yerde yapmadığımı yapıyorum ve kendi memleketimde Manisada, Şehzadeler adayı Gülşah Durubaya, Manisa adayı Ferdi Zeybeke destek istiyorum.

Son güncelleme: 19:07 23.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı