• Turkhane Logo

Muharrem İnce'den cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması

Haber Global'de Buket Aydın ile Koltuk programına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda,

00:13 26 Haziran 2021 Cumartesi
Muharrem İnce'den cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması
Haber Global'de Buket Aydın ile Koltuk programına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda,

Haber Globalde Buket Aydın ile Koltuk programına konuk olan İnce, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AKP ve MHPnin medya konusunda ortak gibi olduğunu söyleyen İnce, Karşıt görüşlü medya tarafları farklı kişileri çalıştırmaz farklı bir soru sorarsanız atılırsınız. CHP tüzüğü ile AK Partinin tüzüğü arasında hiçbir fark kalmadı. Her ikisi de düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile çalışıyor ifadesini kullandı.

Medyanın CHPden para aldığını da iddia eden İnce, CHP yönetiminden para alıyorlar. Eğer yayınlarlarsa para desteklerini kesileceği ile ilgili tehdit ediliyor. Bunları öğrenmeme gerek yok. Bunları biliyorum. Yarın iktidar olsalar gene aynısı olacak açıklamasında bulundu.
İncenin açıklamalarından satır başları şöyle:
Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
Ben aday adayıyım. Başka biri çıkar ben de aday olacağım derse o da olur.
Ne kadar çok aday olursa iktidar o kadar değişir. İkinci turda Kılıçdaroğlu kalırsa o, Akşener kalırsa onu destekleriz. Ama Memleket Partisi olarak onlardan da bu sözü vermesini bekleriz.
(CHP) Bu yapıdan bir doğru çıkacağına inanmıyorum. Partide demokrasi olursa Türkiyede demokrasi istemeye hakkımız olur. Önceden CHP böyle değildi.
CHP iktidar olamaz mı?
Olmasını çok isterim. Parti ile sıkıntım yok benim.
(Beştepeye giden CHPli) Bilmiyorum araştırılsın istiyorum. En kısa zamanda muhalefetten de iktidardan da kurtulacağız.
Medya bitmiş. Biliyorum zaten böyle olduğunu. CHP yönetiminden para alıyorlar. Eğer yayınlarlarsa para desteklerini kesileceği ile ilgili tehdit ediliyor. Bunları öğrenmeme gerek yok. Bunları biliyorum. Yarın iktidar olsalar gene aynısı olacak.
(Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun muhtemel Cumhurbaşkanlığı adaylığı) Ben artık başka partideyim ikisine de başarılar dilerim.

Son güncelleme: 00:13 26.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı