• Turkhane Logo

MHP'nin marketlere saldırısı yeni bir boyut kazandı: Mezarınız olur

Bahçeli ve Erdoğan'ın

14:31 04 Aralık 2022 Pazar
MHP'nin marketlere saldırısı yeni bir boyut kazandı: Mezarınız olur
Bahçeli ve Erdoğan'ın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında, zincir marketlerine saldırmasının yankıları sürüyor.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın batırdığı Türkiye ekonomisi için krban arayolları devam ediyor.

Erdoğanın artan enflasyonla ilgili zincir marketlerin de sorumlu olduğunu ileri sürerek Para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk kabine toplantımızda inşallah masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz. Değişik öneriler var. Bütün mesele yaptırımın çok daha ağır olması. Bu bunlara ürkütücü gelebilir. Bunu halletmek lazım ifadelerini kullanmıştı.
Devlet Bahçelinin Erdoğanın açıklamalarını terörize eden sözlerinin ardından hedef haline gelen ve “enflasyonun sorumlusu” olarak gösterilen marketlere Cumhur İttifakı’ndan gelen eleştirilerin dozu tehdide döndü.

BİM’DEN SERT YANIT: BRE AHLAKSIZLAR BRE DENSİZLER
MHP yöneticilerinden gelen sert sözlere yanıt veren BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, yaptığı konuşmadan kendilerine yönelik eleştirilere tepki gösterdi:

“!Size burada ekmek yedirmeyiz’ diyen, kanun nizam tanımayan yerel yöneticilere, özellikle İstanbul Ziraat Odası Başkanı’na, F*** ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler. Üç harfliler diye bizleri farklı yere koymaya çalışan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar, kendilerini göreceklerdir. Bunların hepsinde art niyet ve algı yönetimi vardır. Tüketicilerimiz bunlara hiçbir zaman karşılık vermemiştir…

Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bunları yerinden oynatmaya da kimsenin gücü yetmez. Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz.”

BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISIYLA SERBEST KALAN YILMAZ: SIYIRTMALARI UYARIYORUM
MHP yöneticilerinin Aykaç’ın sözlerine tepki göstermesinin ardından; Bahçelinin henüz mayıs ayında görüştüğü ve suç örgütü liderliğinden tutuklandıktan sonra Bahçelinin çağrısının ardından serbest bırakılan Kürşad Yılmaz, Aykaçı sosyal medya hesabından açıkça tehdit etti.

Yılmaz, “BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç denen şahıs Liderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tavır ve tarzda açıklamalar yapmıştır. Seni ve senin gibi sıyırtmaları uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

“TUTTUĞUNUZ KÖŞE BAŞLARI MEZARINIZ OLUR”
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

“BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç denen şahıs Liderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tavır ve tarzda açıklamalar yapmıştır. Seni ve senin gibi sıyırtmaları uyarıyorum; Vatandaşı zor durumda bırakacaksınız Liderler uyarınca da çıkıp kabadayılık yaparcasına açıklama yapacaksınız öylemi; kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle birlikte hepinize diyorum tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur. Bu memleketi bu sokakları siz siz olun sakın sahipsiz sanmayın. Bilinmelidir ki bu mücadele hiç bitmeyecek, ancak güçlü Türkiye’nin yükselişine kimse set vuramayacaktır.

BAHÇELİNİN KAHRAMANI
Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” gibi suçlardan 66 yıl 3 ay 15 gün hapisle cezalandırılan Kürşat Yılmaz hakkında yaklaşık 17 senelik infazının ardından avukatlarının başvurusu üzerine yeniden yargılama talebi, dosyadaki bir kısım suçlar yönünden kabul edilmiş, böylece 32 yıllık cezadan beraat etmişti. Bu cezanın infazdan düşürülmesinin ardından kalan ceza yönünden infaz süresi tamamlanan Kürşat Yılmaz, güvenlik gerekçesiyle gece yarısı cezaevinden tahliye edilmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2018 yılında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde tahliye edilmesi gündeme getirildiğinde, “ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir? demişti.

Son güncelleme: 14:31 04.12.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı