• Turkhane Logo

MHP'li başkan, CHP'li Engin Özkoç'u kılıçla tehdit etti

MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u üzerinde kendi adının yazılı olduğu bir kılıçla tehdit etti.

08:17 10 Mayıs 2022 Salı
MHP'li başkan, CHP'li Engin Özkoç'u kılıçla tehdit etti
MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u üzerinde kendi adının yazılı olduğu bir kılıçla tehdit etti.

MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, CHPli Engin Özkoçu Mahalle kabadayılığını size kim öğütlüyorsa bu akılları size kim veriyorsa dikkat edin. Zira seçimlerden sonra akla çok ihtiyaç duyacaksınız, şu yaptıklarımızı unutturmaya çalışmak için. Ama tarih yazar, millet unutmaz! Haddinizi aşmayın, yerinizi hududunuzu bilin ifadelerini kullanarak kılıçla tehdit etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5 Mayısta göçmen tartışmaları ile ilgili Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Bakan Soyluya, Süleyman Soylu: ‘Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya…’ Anlattığı göç sonrası Roma İmparatorluğu ikiye ayrıldı. Cahil yönetici felakettir! Bugün bir kere daha anladık ki, Türkiyede fitne, fesat ve iftiranın bir numaralı ismi Süleyman Soyludur. Soylunun o koltukta oturması ülke için milli güvenlik tehlikesidir! Kışkırtmalarına gelmeyeceğiz! diyerek tepki gösterdi.

Özkoçun açıklamasının ardından MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu sosyal medyadan CHPli vekili kılıçla tehdit etti.

MHP Muğla Menteşe İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Uğurlunun fotoğrafı paylaşılarak şu ifadeler kullanıldı:

SEN KİM OLUYORSUN?
CHP’li Özkoç denen adı sanı duyulmamış şahsiyet sırf gündeme gelmek için CHP’nin klasik oyunlarından olan Süleyman Soylu’ya sallama oyununu sergilemiş. Sen kim oluyorsun da dolandırıcı diyerek bu ülkenin bakanına dil uzatabiliyorsun? İnsanları kendinizle karıştırıyor, üzerinizdeki çamurları sıçratmaya çalışıyorsunuz.
Ey Özkoç ve aynı zihniyetteki şahıslar üzerinizdeki çamur ona buna sıçratmayla temizlenmez, elinize bulaşan terör pisliği de aklanmaz. Haddinizi bilin, ülke gündemini el birliğiyle değiştirmeye çalışıyor, HDP-PKK ortaklığınızı gizlemeye uğraşıyorsunuz. Mahalle kabadayılığını size kim öğütlüyorsa bu akılları size kim veriyorsa dikkat edin. Zira seçimlerden sonra akla çok ihtiyaç duyacaksınız, şu yaptıklarımızı unutturmaya çalışmak için. Ama tarih yazar, millet unutmaz! Haddinizi aşmayın, yerinizi hududunuzu bilin.!


Son güncelleme: 08:17 10.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı