• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu vekillerle buluşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerini “yakın markaja” alacak.

00:41 25 Temmuz 2023 Salı
Kılıçdaroğlu vekillerle buluşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerini “yakın markaja” alacak.

Sözcüden Aytunç Erkinin haberine göre Cumhuriyet Halk Partisinde seçim sonrasında “değişim” tartışmaları sürerken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yapmayı planladığı toplantılarla parti içinde “lider benim” mesajının altını çizeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlunun bu kararı almasında “değişim” grubunun yaptığı toplantılar olduğu ve bu toplantılarda parti içinde yapılması planlanan hamlelere karşı yeni bir strateji geliştirdiği değerlendiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun milletvekilleriyle yaptığı görüşmelere karşı yarın da Kılıçdaroğlunun mesajlar vereceği belirtildi.

CHP liderinin yarın grup toplantısından sonra akşam saatlerinde Ankarada bir otelde milletvekilleriyle yemekli bir toplantıda bir araya geleceği ifade edildi.

Kılıçdaroğlunun son süreçte yaşanan “dağınık” görüntüyü “birlik beraberlik” havasına çevirmeye çağırdığı konuşulanlar arasında. Sonraki günlerde de ilk kez CHPden vekil olan isimlerle partide 12şerli gruplar halinde toplantılar yapacağı belirtilen Kemal Kılıçdaroğlunun delege seçimlerini de yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında…

Son güncelleme: 00:41 25.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı