• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu vaz geçti: 'Kırkı çıkmadan olmaz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu pazar yapılması istenen lansmanı

10:14 09 Mart 2023 Perşembe
Kılıçdaroğlu vaz geçti: 'Kırkı çıkmadan olmaz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu pazar yapılması istenen lansmanı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TVde katıldığı programda Türkiye Cumhuriyetinin 13üncü cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlunun miting programına ilişkin bilgi verdi.

Millet İttifakında Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlunun belirlenmesinin ardından çizeceği yol haritası merak konusu olmuştu. HalkTVde Sözüm Var programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlunun yapacağı mitinglerle ilgili bilgi veren Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlunun hem tek başına hem de Kılıçdaroğlu ile miting yapacağını açıkladı.

KILIÇDAROĞLUNDAN LANSMAN ÇIKIŞI: DEPREMİN KIRKI ÇIKMADAN OLMAZ
Özgür Özel, cumhurbaşkanı adaylık lansmanı ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:

Bu pazar lansman planlanıyordu. Kemal Bey, depremin kırkı çıkmadan olmaz dedi. Onu iptal etti. Kırkı geçtikten sonra bir pazar yapılır mı ya da fiilen kampanya başlar mı genel başkanın ve yöneticilerin taktirinde ama genel başkan, kırkı çıkmadan bir kampanya içime sinmez dedi. Hatta deprem bölgesinde, kırkında mevlitlerin okutulduğu, o acının, yasın tamamlandığı ve kampanyanın sonra başladığı bir şey.

Son güncelleme: 10:14 09.03.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı