• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın videosunu izletti: Bu video montaj değil

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu,

21:46 26 Mayıs 2023 Cuma
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın videosunu izletti: Bu video montaj değil
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu,

Gerçek Gündemde yer alan habere göre CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan buluşmasında konuştu.

Cumhurbaşkanlığı yarışında rakibi AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın Balkan göçmenlerine ilişkin sözlerini içeren bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu, Bu bir montaj videosu değil. Bizimle kucaklaşan kardeşlerimiz için söylenen sözler bunlar. Bugün kucaklaştığımız soydaşlarımıza kullanılan bu sözcükleri hiç kimsenin unutmasını istemem dedi.

ASLA UMUTSUZ OLMAYACAĞIZ

Kılıçdaroğlunun konuşmasından satır başları şöyle:

İçinde bulunduğumuz koşullar karamsar bir atmosfer yaratmış durumda. Bizler hiç umutsuz olmadık, asla umutsuz olmayacağız ve kendi geleceğimizi kendimiz inşa edeceğiz.

Bir insan tarihine saygılı olur. Bir insan bu ülkenin kurucu aktörü Mustafa Kemale saygılı olur. Bu saygının temelinde bağımsızlık yatar.

Acılar çekildi, biliyorum. Balkanlardan gelenlerin hala günümüze kadar yansıyan acıları var. 20 yıldır iktidarda olan kişi Balkanlardan gelen vatandaşlarımız için ne dedi bakalım.

Bu bir montaj videosu değil. Bizimle kucaklaşan kardeşlerimiz için söylenen sözler bunlar. Bugün kucaklaştığımız soydaşlarımıza kullanılan bu sözcükleri hiç kimsenin unutmasını istemem. Gazi Mustafa Kemalin 2 temel kuralı vardır. Siyasi ve ekonomik. Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir der.

Son güncelleme: 21:46 26.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı