• Turkhane Logo

Kadın programlarına merakı ile bilinen Devlet Bahçeli, Müga ANlı'ya destek verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sunucu Müge Anlı'nın başlattığı projeye destek geldi. Projeyi

09:56 01 Kasım 2023 Çarşamba
Kadın programlarına merakı ile bilinen Devlet Bahçeli, Müga ANlı'ya destek verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sunucu Müge Anlı'nın başlattığı projeye destek geldi. Projeyi

Bahçeli, Müge Anlının başlattığı Aşevleri Projesi ile Roman vatandaşların eğitim göreceği Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesini gönülden desteklediğini bildirdi.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olmasının milli varlığın iftihar edilecek hasletlerinden birisi olduğunu belirtti.

Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezinin insan olduğunu vurgulayan Bahçeli, İnancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır. ifadesini kullandı.

Bahçeli, ATVde dikkati çeken programlara imza atan Müge Anlının aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam ettiğini ve destek verdiğini belirterek şunları kaydetti:

Sayın Anlının başlatmış olduğu Aşevleri Projesinin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan Sanat Okulu Projesi bizim nazarımızda değerli bir girişimdir. Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesini gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyetin 100üncü yıl dönümünde 100er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum. Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlıyı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum.

Son güncelleme: 09:56 01.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı