• Turkhane Logo

Erdoğan'dan hemşehrileri bile umudunu kesti

Oğuz Kaan Salıcı, AKP oylarının istikrarlı bir şekilde eridiğini belirterek, “Erdoğan Türkiye’yi unutmuş durumda. Memleketi Güneysu’da bile CHP’ye katılım var” dedi.

12:18 12 Mart 2022 Cumartesi
Erdoğan'dan hemşehrileri bile umudunu kesti
Oğuz Kaan Salıcı, AKP oylarının istikrarlı bir şekilde eridiğini belirterek, “Erdoğan Türkiye’yi unutmuş durumda. Memleketi Güneysu’da bile CHP’ye katılım var” dedi.

CHPnin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğanın memleketi Rizenin Güneysu ilçesinden CHPye katılımlar olduğunu açıkladı. Salıcı, “Hemşehrileri Erdoğana küskün. Cumhurbaşkanı kendi memleketi de dahil, Türkiyeyi unuttu. Sokakta başka bir Türkiye var. AKP, çok hızlı bir şekilde eriyor” dedi ve Sözcüden Başak Kayaya şunları söyledi:

“Doğu masası kurduk. Cizre, Şırnak, Hakkari, Vanda yaptığımız çalışmalardan Erdoğan rahatsızlığını getirdi. O günlerde çok sayıda kişi partimize katıldı. Kılıçdaroğlunun Diyarbakır ziyaretinde o kucaklaşmayı görüyoruz. Şimdi Karadeniz masasını kurduk. Erdoğan daha çok rahatsız olacak. Çünkü Rizede 700ün üzerinde arkadaşımız partiye katıldı. Erdoğanın memleketi Rize, AKPye yoğun oy verdi ama demek ki karşılığını alamadılar, CHPye katılıyorlar. Bu sefer CHPye en az bir milletvekili verecekler. Hep iktidara oy verdiler ama geldikleri noktadan hiç memnun değiller.”

SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR
“Ekmek kuyruklarını CHP yapıyor dediler. 20 yıllık yönetimlerini unutup faturayı CHPye keserlerse ilk sandıkta karneyi alır oturursunuz. Sarayda yaşıyor, vatandaş ne yiyor ne içiyor haberi yok. ‘AKPye oy vermeseydim elim kırılsaydı diyen çok… Militanca AKPyi savunanlar artık savunamaz duruma geldi. AKP temsilcileri sokağa çıkamıyor, kendilerine yakın sivil toplum örgütlerine gidiyorlar. Yağ kuyruklarına gitsinler görelim. Kendilerine ayrılan kürsüler dışında hiçbir yerde konuşamaz hale geldiler. Vatandaşın birinci önceliği ekonomi. Millet ittifakı kutuplaşmayı ortadan kaldırıyor. Yüzde 55 vatandaş kesinlikle Erdoğana oy vermem diyor. İttifakın sınırları daha geniş.”

Son güncelleme: 12:18 12.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı