• Turkhane Logo

Erdoğan'a seslendi: Bunun hesabını sorarız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,

20:22 29 Ağustos 2020 Cumartesi
Erdoğan'a seslendi: Bunun hesabını sorarız
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,

Partisinin Kocaeli 1inci Olagan İl Kongresi’ne tele-konferans yoluyla bağlanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, isim vermeden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı eleştirdi.
Karadenizde doğalgaz rezervinin bulunduğu açıklanırken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrakın reklamının yapıldığını belirten Davutoğlu, “Liyakatsiz bir yönetimin başında bulunan, liyakatsiz bir bakanı önce iktidar partisinin başına sonra Türkiyenin başına getirmek için bir PR kampanyası yapılıyor.” dedi.

KORONAVİRÜS VAKALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Sağlık Bakanlığı’nın yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarının gerçeği yansıtmadığı tartışmalarına da değinen Davutoğlu, “Verilen rakamlarla yaşanan realite arasında büyük bir uçurum olduğu kanaati her yerde hâkim. Son 48 saat içinde 5 uzman hekimimiz Covid dolayısıyla vefat etti. Ankarada pandemi hastanesine dönüştürülen hastanelerde ne kadar yoğunluk olduğuyla ilgili gelen bilgiler var, farklı illerimizden gelen bilgiler var. ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanlığının açıklamalarında stabil gidiyormuş gibi bir intiba var. diyen Davutoğlu, Buradan Sağlık Bakanına sesleniyorum: Siyasetin en önemli ilkesi şeffaflıktır. Bugün bilgiler üzerinde bir karartma olduğu kanaati hâkim.” diye konuştu,

Son güncelleme: 20:22 29.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı