• Turkhane Logo

Erdoğan Gül'e vurmaya devam ediyor: Trenden düşenler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Meclis grup toplantısında yine Abdullah Gül'e çattı.

12:09 09 Ocak 2018 Salı
Erdoğan Gül'e vurmaya devam ediyor: Trenden düşenler..
Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Meclis grup toplantısında yine Abdullah Gül'e çattı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, başta Abdullah Gül olmak üzere son KHKyı eleştiren eski AKPli isimlere tepki gösterdi. Erdoğan, Bu trenden düşenler, düştükleri yerde kalırlar. dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları…

Değerli milletvekili arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlere Meclis çalışmanız da verimli bir hafta diliyorum. Bütçe maratonundaki dirayetiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar katıldığımız ile kongrelerimizin sayısı 15’i buldu. Sayın Başbakanımız da farklı illerde kongrelere katıldı. Bu hafta sonu da Elazığ, Bingöl, Tokat kongrelerimizde milletimiz ile kucaklaşacağız. Bu yılın eylül ayı gibi planladığımız büyük kongremiz için hazır hale gelmiş olacağız. Mahalli idareler ile milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine mücadelemizi tazelemiş olarak gireceğiz.

‘GEÇMİŞTE PARTİMİZ ÇATISI ALTINDA OLUP…’

Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna dikkat etmelidir. Bunlar AK Parti olarak milletimizle birlikte verdiğimiz hayati mücadelede en küçük desteklerini görmediğimiz, karşı saflarda silüetleri beliren kişilerdir. Bununla ilgili sesiniz çıkmayacak, evet-hayır referandumu yapılıyor, bakıyorsunuz birileri de ‘hayır’ için kampanya yürütüyor. Kulislerde, şurada burada. Şimdi de kendilerinde söz hakkı görüyorlar. Kusura bakmasınlar. Bu birlikteliği, beraberliği, dayanışmayı zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. Biz bu yola çıkarken ahdederek çıktık. Bu ahitle çıkarken de sadakatin asıl olan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler, düştükleri yerde kalırlar. Bu süreçte bize düşen geçmişteki hatalardan uzak durmaktır. Tüm teşkilatlarımızın bu konuda güç birliği içinde olduklarını görmekten memnuniyet duyuyorum. Hırslarının esiri olanların hükmünü milletimiz zaten veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Türkiye’nin istiklali için hayatını ortaya koyarak çalışanlarla dikensiz bahçelerde kendi ikbali için yollara düşenlerin farkını milletimiz çok iyi biliyor.

  / SAADET PARTİSİNDEN ABDULLLAH GÜL AÇIKLAMASI / ERDOĞAN GÜLE VURMAYA DEVAM EDİYOR! ANAPTAN ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI

Son güncelleme: 12:09 09.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı