• Turkhane Logo

Edip Uğur istifa etmemeye direniyor!

“İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

19:32 23 Ekim 2017 Pazartesi
Edip Uğur istifa etmemeye direniyor!
“İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

İstifa krizi’nin odağındaki isimlerden Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  “İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Balıkesir, Bursa ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarının istifasını istemiş, aksi takdirde gereğinin yapılacağını söylemişti.

Uğur, Erdoğan’ın sözlerinden saatler sonra “İstifa ediyorum” demedi ama ‘veda konuşması’ sayılabilecek bir konuşma yapmıştı: “Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara. Bu işin içinde vefa da var veda da var.” 

Öğle saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etmişti.

Uğur, bugün kentte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ödül törenine katıldı.

Balıkesir belediye başkanı, Kurtdereli Spor Salonu’nda yapılan program öncesi bir gazetecinin “İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?” sorusuna “Hayır” diye yanıt verdi.

Melih Gökçek son kez Erdoğan’la görüştü!

Ankarada herkes Melih Gökçekin istifa çağrısı için yapacağı açıklamaya kilitlendi. Gökçek, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Sarayda son kez bir araya geldi. Gökçekin istifa için ayak dirediği ve yapımı devam eden Ankapark projesinin bitirilmesini şart koştuğu iddia ediliyordu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğanın geçen hafta yaptığı “Şu an itibariyle üç belediye başkanımız istifalarını verdiler. Şimdi 3 belediye başkanımız daha var. Onlar da en kısa zamanda vereceklerine inanıyorum. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini yaptılar. Şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içindeler. Yine söylüyorum, gereği neyse gereği yapılacaktır” sözlerinin ardından gözler istifaları istenen isimlere çevrildi.

 

Son güncelleme: 19:32 23.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı