• Turkhane Logo

Cumhur İttifakı'nda neler oluyor: 'AKP'ye oy isteyemem' dedi, partisinden istifa etti

14:13 08 Ekim 2022 Cumartesi
Cumhur İttifakı'nda neler oluyor: 'AKP'ye oy isteyemem' dedi, partisinden istifa etti

Büyük Birlik Partisinde (BBP) MKYK Üyesi Fatma Yümlü, AKP ile ittifak yapılmasını eleştirerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Facebook hesabından Veda başlığıyla paylaşım yapan Fatma Yümlü, 2013 yılında üyesi ve 2019 yılında da MYK üyesi olduğum zaman zaman görev aldığım BBPsinden istifa ediyorum. Gelinen noktada illa ittifakta olmalıyız denilmesi üzerine genel başkan yardımcılarıyla görüşerek ittifaklarda olmayalım BBP olarak tek başımıza seçime girelim gerekirse yüzde 1 oy alalım ama kendimiz olalım dedim... Muhsin Yazıcıoğlunun yolundan doğruları savunarak dik duralım istedim... Ne yazık ki siyasette el pençe duranlara rağbet gerçeği söyleyenler dikkate alınmıyor ifadelerini kullandı.



AKPYE OY İSTEMEYECEĞİM İÇİN...
Benim koltuk sevdam, çocuğumu işe sokarım düşüncem hiç olmadı çok şükür ihtiyacım da yok diyen Yümlü, şöyle devam etti:

Tek hedefim adalet, vatan, bayrak, millet diyerek doğruları söylemeye gayret gösterdim. Bu şartlarda AKPye oy istemeyeceğim ve vermeyeceğim için BBPsinin ittifakın içinde olması istifa etmem gerektiğini göstermiştir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diyerek her daim doğruları savundum, savunmaya devam edeceğim... Genel Başkanımı ve yöneticileri sever sayarım lakin onlara olan sevgim yönetimin doğru yapıldığı anlamını taşımıyor...

Son güncelleme: 14:13 08.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı