• Turkhane Logo

Çarpıcı iddia: Erdoğan'ın 'SADAT'ı satmasının nedeni bu mu?

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı yazısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'SADAT'la alakam yok' çıkışını değerlendirdi.

14:13 21 Mayıs 2022 Cumartesi
Çarpıcı iddia: Erdoğan'ın 'SADAT'ı satmasının nedeni bu mu?
Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı yazısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'SADAT'la alakam yok' çıkışını değerlendirdi.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan bugünkü yazısında  , AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın SADATla alakam yok çıkışını ele aldı.

Takan, Erdoğanın SADAT ile ilgili “Uzaktan yakından alakam yok “çıkışını hatırlatarak; Hem de SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi  bir zamanlar- uzun süre- başdanışmanlığını yapmış olmasına rağmen… Hem de ortalıkta  birbirleri ile yan yana çekilmiş onlarca fotoğraf varken… Hem de  Adnan Tanrıverdi’nin “TSK’da yapılmasını istediğimiz her şey yapıldı”, “Jandarma, İçişlerine bağlansın dedik oldu”, “Genelkurmay Savunma Bakanlığı’na bağlansın dedik oldu” , “Başkanlık sistemi gelsin dedik oldu”  lafları  arşivlerde kabak gibi dururken… ifadelerini kullandı.

Erdoğan Alakam yok dedi, AKPli vekil Mecliste itiraf etti: Savunma Sanayi Başkanlığımız SADAT ile çalışıyorErdoğan Alakam yok dedi, AKPli vekil Mecliste itiraf etti: Savunma Sanayi Başkanlığımız SADAT ile çalışıyor

Sadat yönetim kurulu üyesi canlı yayına katıldı: Kılıçdaroğlunu hedef aldı, Sedat Pekere ilişkin iddialar öne sürdü, Başka askeri şirketler de var dediSadat yönetim kurulu üyesi canlı yayına katıldı: Kılıçdaroğlunu hedef aldı, Sedat Pekere ilişkin iddialar öne sürdü, Başka askeri şirketler de var dedi

Akşener: SADATın kamp fotoğraflarını gördüğümde savcıya söyledim; Kemal Beyin ortaya koyduğu endişe ciddiye alınmalıAkşener: SADATın kamp fotoğraflarını gördüğümde savcıya söyledim; Kemal Beyin ortaya koyduğu endişe ciddiye alınmalı

ERDOĞANIN SADATI SATMASININ NEDENİ BU MU?
SADATın, Müslüman Kardeşler örgütünün Türkiye’deki aparatlarından birisi olduğunu aktaran Takan, ABD ve İsrail’in de Tayyip Erdoğan’a “Müslüman Kardeşler’den vazgeç” baskısı yaptığı dünyanın malumu… Acaba, Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’a yaptığı son seyahatlerde, kendisine, “Hamas’ı desteklemekten vazgeç. Artık Müslüman Kardeşler’den kesin olarak vazgeç” uyarısı yapılmış olabilir mi?.. değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan’da bu yüzden “uzaktan yakından alakam yok” demiş olabilir mi?.. diyen Takan, Bu sorulara dudak bükenler, Mavi Marmara olayındaki gidiş gelişleri hatırlasın!.. Erdoğan, yıllar sonra o acılı insanlara “giderken bana mı sordunuz” dememiş miydi?. diyerek sözlerini sürdürdü.

Son güncelleme: 14:13 21.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı