• Turkhane Logo

Akşener'i ağzına doladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı bu sefer de İyi Parti lideri Meral Akşener'i ağzına doladı.

19:25 20 Eylül 2020 Pazar
Akşener'i ağzına doladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı bu sefer de İyi Parti lideri Meral Akşener'i ağzına doladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı partisinin Darıca 5inci İlçe Kongresinde kürsüden İyi Parti lideri ile isim vermeden Halkların Demokratik Partisinin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaşı hedef aldı. 
Çamlı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Şimdi o matmazel Meral var ya... Kahvaltı mahvaltı böyle şirinlikler yapıyorlar. Kahvaltı yiyelim, sen de gel, ben geleyim falan... ifadelerini kullandı. 
DEMİRTAŞTAN AKŞENERE İTTİFAK MESAJI

46 aydır Edirne Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunun Demirtaş iki hafta önce, Dışarıda olsam bir sabah (eşim) Başak ile Meral Hanımın kapısını çalar Kahvaltıya geldik derdim. mesajını vermişti. 
Demirtaşın mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Partinin teşkil ettiği Millet İttifakını HDP ile genişletme hamlesi diye yorumlanmıştı. 
HDP, Millet İttifakında yer almamakla birlikte 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Millet İttifakınına adaylarının güçlü olduğu İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin ve Adana gibi şehirlerde aday çıkarmamıştı.  
Akşener de cevaben, Güneydoğuda kan davası olanlar bile taziyeye geldiğinde bir şey denmez. diyerek Demirtaşın çağrısına mukabil kapıyı açık bırakmıştı. 

Son güncelleme: 19:25 20.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı