• Turkhane Logo

Akif Beki: Demirtaş'ı yalanlayabilir misiniz?

Gazeteci Akif Beki, eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın

10:42 31 Ocak 2023 Salı
Akif Beki: Demirtaş'ı yalanlayabilir misiniz?
Gazeteci Akif Beki, eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Kasım 2016dan bu yana Edirne F Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan ve bu süre zarfında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli başta olmak üzere iktidar cenahınca sıklıkla hedef gösterilen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın son demeçlerini yorumladı.

Siyasetçi, dün T24ten Cansu Çamlıbelin sorularını yanıtlarken Erdoğanı destekleme kararı alsak sabah erkenden tahliye edilirim ve Cumhurbaşkanlığı helikopteriyle Saray’a götürülürüm, öğlen yemeğini de orada yerim herhalde ifadesini kullanmıştı.

Olur mu, olmaz mı? Ülkede hukukun ve siyasetin getirildiği noktaya bakıp hayır, imkansız, siyasetin sopası mı canım yargı, ne münasebet, hukuk sanki parti çıkarlarına mı alet ediliyor, saçmalamış diyebiliyor musunuz? sorularını yönelten Beki, şöyle devam etti:

Üstünde düşünürken aklınıza, pazarlık teklifi gibi şeyler gelebilir. Demirtaş, yanlış anlaşılmasın diye o kapıyı da şu sözlerle kapatıyor: Ama ben buraya kendim olarak girdim ve de öyle çıkacağım. İlk yemeğimi de evimde yiyeceğim, küçük kızıma sözüm var. (...)

Son güncelleme: 10:42 31.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı