• Turkhane Logo

"Afrin'e siyasetçiler paralı askerlik yapan kendi çocuklarını göndersin"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’de, "MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa çocuğunu Afrin'deki operasyona göndersin" dedi.

09:40 18 Ocak 2018 Perşembe
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’de, "MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa çocuğunu Afrin'deki operasyona göndersin" dedi.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 1 hafta içerisinde ne yapacağımızı göreceksiniz ifadelerinin ardından Milli Güvenlik Kurulunda da operasyona yeşil ışık yaktığı görüldü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Partiye destek için kefen giyip Ölmeye geldik eylemi yapan kişilerin olası bir Afrin operasyonunda başrolde olması gerektiğini kaydetti. Meral Akşener de  Ölmeye geldik ifadeleriyle eylem yapan AKPlileri gündeme getirerek konuya dahil oldu.

 Akşener, sosyal medya hesabı Twitterdan Afrin opersayonu ile ilgili olarak şunları yazdı:

 Bütün siyasi partilerde; Ak Parti’de, MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa, 40 yaşını geçmemiş çocuklarının tamamının askere alınmasını ve Afrin harekatında başrolde olmasını talep ediyorum.
  Bütün siyasi partilerde; Ak Parti’de, MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa, 40 yaşını geçmemiş çocuklarının tamamının askere alınmasını ve Afrin harekatında başrolde olmasını talep ediyorum. — Meral Akşener (@meral_aksener) 17 Ocak 2018
ANNELERİNİN DANTELLİ ÖRTÜLERİYLE…

 Özellikle “one minute” olayından sonra, annelerinin dantelli masa örtüleriyle ölmeye ölmeye geldik diye bağıran şu kefenli tosunların da isim isim tespit edilip, mutlaka askere alınmasını ve Afrin operasyonunda başrolde yer almalarını tavsiye ediyorum.

 İNCİRLİK ÜSSÜNÜ KAPATACAKSIN

 Afrin’e operasyon yapmak için öncelikle İncirlik üssünü kapatacaksın, Malatya’daki üssü kapatacaksın. Yüreğin yetiyorsa bunları yapacaksın; ondan sonra elin güçlü olarak bunlarla masaya oturursun.

Son güncelleme: 09:40 18.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı