• Turkhane Logo

Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda isimle yolları ayırdı

Gazeteci İsmail Saymaz, Korkusuz ve Sözcü gazetelerinde bazı köşe yazarları ile çok sayıda editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işlerine son verildiğini duyurdu.

19:25 02 Kasım 2022 Çarşamba
Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda isimle yolları ayırdı
Gazeteci İsmail Saymaz, Korkusuz ve Sözcü gazetelerinde bazı köşe yazarları ile çok sayıda editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işlerine son verildiğini duyurdu.





Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde; Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile çok sayıda çalışanın ekonomik sebepler gerekçe gösterilerek işine son verildiğini bildirdi.



Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor” ifadelerini kullandı.




Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor.— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) November 2, 2022




TOKER: YAZILARIMA ‘KÜÇÜLME’ GEREKÇESİYLE SON VERİLDİ



Gazeteci Toker, konuya ilişkin açıklamasında, “Sözcü gazetesinde yayımlanan köşe yazılarıma, “küçülme” gerekçesiyle son verildiği bildirildi. Gazete yönetimine ve okurlara bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederim” dedi.



SİNAN NEYDAN: EKONOMİK SIKINTI GEREKÇE GÖSTERİLEREK YAZILARIMA SON VERİLDİ



Sözcü yazarı Sinan Meydan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “2017’den beri her pazartesi Sözcü’de yazdığım yazılarıma -ekonomik sıkıntı gerekçe gösterilerek- son verilmiştir. 6 yıl boyunca özgürce yazmamı sağlayan @gazetesozcu ,’ye, beni ülkenin en çok okunan yazarlarından biri yapan siz değerli okurlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.



MAHALLİ: KÖŞE YAZILARIMA SON VERİLDİ



Gazeteci Hüsnü Mahalli de yaklaşık 5 yıldır yayımladığı Korkusuz gazetesindeki köşe yazılarına son verildiğini açıklamıştı.



Mahalli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları söylemişti: “Yaklaşık beş yıldır yazdığım Korkusuz’daki köşe yazılarıma son verilmiştir. Geçen süre içinde hiç bir yazıma müdahale etmeden yayınlayan gazete yönetimine ve yazı işlerindeki meslektaşlarıma samimi dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum. Mücadeleye devam”

Son güncelleme: 19:25 02.11.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı