• Turkhane Logo

"Rol modellerinden alıyor bu cüret ve cıvıklığı"

Karar yazarı Akif Beki, AKP'li Merve Kavakcı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakcı'nın gündem olan paylaşımlarını köşesinde değerlendirdi.

10:12 24 Ağustos 2022 Çarşamba
Karar yazarı Akif Beki, AKP'li Merve Kavakcı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakcı'nın gündem olan paylaşımlarını köşesinde değerlendirdi.



Akif Beki, İktidar fedailiğinde Dallas-Teksas düzeyi başlıklı bugünkü yazısında, Daha dün Dallas-Teksastan gelmiş, Cumhurbaşkanlığına danışman yapılmış, çoklu maaş sistemine katılmış, iktidar nimetlerinden başı dönmüş, hazıra konmuş bir mirasyedi. Adı, Mariam Kavakçı. Devlet memuru olduğuna da bakmadan, büyüklerinin siyasi ayrılıklarına destursuz burnunu sokuyor.Yaptığım şu iktidar bayramının orucunu onlar tuttu demeden, neler kusuyor neler... Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil diye geçiyor hücuma. Helallik verecek değil isteyecek konumda olduğunun farkına bile varamıyor. Şuur yerlerde... Emeğinin üstünde sefa sürdüklerine, boyunu aşan galiz lafları peş peşe sallıyor Instagramda. Hesapta, Allah ne verdiyse küffar tepeliyor. diye yazdı. 



Beki, Hızını alamayıp Üzülme Reisim, biz de Allahü Teala da hep seninleyiz ahkamları dahi kesiyor. Allah adına konuşma yetkisini nereden alıyorsa, Allahın siyasi rekabette kimden yana, kime karşı olduğuna karar verebileceğini sanıyor. O arada Gelecek Partisi lideri Davutoğlunun afişine çarpı mı atmıyor, Erdoğanı halifemiz mi ilan etmiyor! Ne lafını biliyor ne kendini. En ufak bir fikri dahi yok. Ve bundan dolayı ona kızamıyorsunuz.. Rol modellerinden alıyor bu cüret ve cıvıklığı. değerlendirmesini yaptı.

Son güncelleme: 10:12 24.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı