• Turkhane Logo

Metin Uca entübe edildi

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, dün sabah geçirdiği operasyon sonrası entübe edildi.

14:25 16 Kasım 2023 Perşembe
Metin Uca entübe edildi
Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, dün sabah geçirdiği operasyon sonrası entübe edildi.





Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken yaşadığı rahatsızlık sonrası trafik kazası geçiren ve şah damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkan Uca’nın tedavisi yoğun bakımda sürüyordu.



Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara, Uca’nın dün taburcu olmayı beklerken acil ameliyata alındığını ve sonrasında oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildiğini duyurdu.



72 saatin kritik olduğunu belirten Baykara, şunları söyledi:



“Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca’nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; umudu kaybetmemek. Umudu kaybetmeyeceğiz.”

Son güncelleme: 14:25 16.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı