• Turkhane Logo

Kemal Öztürk'ten Cüneyt Özdemir'e 'Hoşt' davası

Kemal Öztürk kendisi için "Bizim gazeteci mahallemizde değerin sıfır. Hiç olmadı. Hoşt. Bu kadarsın..." diyen Cüneyt Özdemir'e 3 kuruşluk dava açtığını açıkladı.

12:25 24 Ağustos 2022 Çarşamba
Kemal Öztürk'ten Cüneyt Özdemir'e 'Hoşt' davası
Kemal Öztürk kendisi için "Bizim gazeteci mahallemizde değerin sıfır. Hiç olmadı. Hoşt. Bu kadarsın..." diyen Cüneyt Özdemir'e 3 kuruşluk dava açtığını açıkladı.


Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğünden ayrıldıktan sonra Yeni Şafakta yazan ardından Habertürke geçen Kemal Öztürk, dün (23 Ağustos 2022) yayımlanan Açık ve Net programında Cüneyt Özdemirin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna yönelik cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili eleştirileri için, Cüneyt Özdemirin konuşmasının bir analiz olduğunu düşünmüyorum. İçinde bolca küfürlerin olduğu ve alaycı bir dille insanlara aptal, salak laflarının geçtiği bir konuşma. O nedenle onu bu kadar önemli kıldığını düşünmüyorum. İkincisi yeni bir şey söylediğini de düşünmüyorum. Dolayısıyla onun üzerinden konuşmayı istemem ifadelerini kullandı.

Özdemir, programdaki Öztürkün söz konusu açıklamalarına, “Bakın daha bu bir başlangıç. Habertürkte Kübra Par olayı yakalamış, benim itirazlarımı dile getiriyor. Kemal Öztürk gibi uyduruk adamlar şaşırmış durumda söyleyecek sözleri yok (sahi kim bu adam hahaha). Şaban Sevinç olayı görüyor...Helal olsun... İzliyorum” diyerek tepki gösterdi.


Özdemir sonrasında şunları kaydetti:

“Bak Kemal Öztürk tamamen eski iktidar kontenjanından şu anda Habertürk ekranındasın. Gazeteci değilsin. Yorumcu bile değilsin. Fikrin sözün yok. Bir dönem iktidarın apartıydın. Artık o bile değilsin. Bizim gazeteci mahallemizde değerin sıfır. Hiç olmadı. Hoşt. Bu kadarsın... Hadsize had bildirmek öksüz kaftan giydirmek gibidir.”

Kemal Öztürk ise Twitter hesabından Özdemir’e şöyle yanıt verdi:

“Dün geceden beri, edep ve adap yoksunu Cüneyt Özdemir’e hakkımda yazdıkları için tepki gösteren, onur verici cümlelerle bana destek olan, mesaj gönderen yüzlerce insan oldu. Çok teşekkür ederim, saygılarımı sunarım. O edepsiz hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtım. Ederi bu!”

Son güncelleme: 12:25 24.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı