• Turkhane Logo

Karanlık Oda fabrikatörlükten vazgeçmiyor

Huylu huyundan vazgeçmez.. Yine yalan yine operasyon..

16:20 27 Ekim 2017 Cuma
Karanlık Oda fabrikatörlükten vazgeçmiyor
Huylu huyundan vazgeçmez.. Yine yalan yine operasyon..

Kurulduğu günden beri operasyonel habeleri, fabrikasyon şeklinde üretilmiş metinleri servis etmesiyle bilinen ODATV, bugün yine bir yalanla operasyona imza attı. 

Son dönemde, twitter/mekanizeler , ​twitter.com/vicdanhareketi_   gibi hesaplar doğrudan MİT tarafından yönetiliyor ve Hizmet Hareketi içinde zulüm ve işkenceyle başarılamayan kırılma gerçekleştirilmeye çalışılıyordu. 

Bunlara bir yenisi de bugün eklendi. 

Şerif Ali Tekalan ismine açılan sahte bir hesaptan Fethullah Gülen Hocaefendiye ait fotoğraflar paylaşıldı. Yıllar önce çekilmiş fotoğraflar yeniymiş gibi servis edildi. 

Fotoğraflarda özellikle Hocaefendinin neşeli göründüğü ya da fotojenik görülmediği en kötü fotoğrafların seçilmiş olması dikkat çekti. 

Fotoğrafların Hizmet Hareketine yapılan operasyonlarda herhangi bir dijital depolama cihazından elde edilmiş olması muhtemel. 

Fotoğrafların sosyal medyada sahte hesapla yayınlanmasının ardından ODATV çok hızla alıntı yaparak, fotoğrafları yeni gibi sundu. ODA TVnin Şerif Ali Tekalanın resmi hesabı ortadayken, bunu pas geçip sahte hesaba itibar etmesi ve yeni açılmış bir sahte hesabı hemen farketmiş olması ise hayret(!) dedirtti. 

Odatv, hesabın sahte olduğu, fotoğrafların eski olduğu yönünde onlarca sosyal medya kullanıcısının uyarı ve tepkisini ise kulak ardı ederek, fabrikasyon haberini manşette tutmaya devam etti. 
 

Son güncelleme: 16:20 27.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı