• Turkhane Logo

İsmail Saymaz Sözcü'de yazacak

Hürriyet gazetesindeki 18 yıllık çalışma hayatını bu yılın mart ayında sonlandıran İsmail Saymaz’ın yeni adresi belli oldu.

20:16 07 Eylül 2020 Pazartesi
İsmail Saymaz Sözcü'de yazacak
Hürriyet gazetesindeki 18 yıllık çalışma hayatını bu yılın mart ayında sonlandıran İsmail Saymaz’ın yeni adresi belli oldu.


İsmail Saymaz, Sözcü gazetesinde haftanın 4 günü yazı yazacağını ve dosya haberler yapacağını açıkladı.

Saymaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ”Değerli okur ve takipçilerim, bundan böyle gazetecilik hayatıma Sözcü Gazetesi’nde devam edeceğim. Haftanın dört günü yazılarımla, ayrıca özel haberlerimle karşınızda olacağım. Allah utandırmasın.”
  Değerli okur ve takipçilerim, bundan böyle gazetecilik hayatıma Sözcü Gazetesi’nde devam edeceğim. Haftanın dört günü yazılarımla, ayrıca özel haberlerimle karşınızda olacağım. Allah utandırmasın. — İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) September 7, 2020

İsmail Saymaz ayrıca Erdoğan Aktaş ile birlikte Sözcü TV’deki programlarda düzenli yorumculuk yapacağını da açıkladı.

Sözcü TV’den ilk fotoğrafını paylaşan Saymaz, “Ve nihayet Sözcü TV, Erdoğan Aktaş’ın öncülüğünde yayın hayatına ilk adımını atıyor. Bundan böyle Türkiye’nin en bağımsız, en özgürlükçü ve en etkili televizyonunu kurmak için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.
  Ve nihayet Sözcü TV, Erdoğan Aktaş’ın öncülüğünde yayın hayatına ilk adımını atıyor. Bundan böyle Türkiye’nin en bağımsız, en özgürlükçü ve en etkili televizyonunu kurmak için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun ⁦@aktaserdogan⁩ ⁦@gazetesozcu⁩ pic.twitter.com/psJ91crAmq — İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) September 7, 2020
 

Son güncelleme: 20:16 07.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı