• Turkhane Logo

İHA’nın yalan haberi sel mağdurlarını çileden çıkardı!

İktidara yakınlığıyla bilinen İhlas Haber Ajansı inanılmaz bir yalan habere imza attı. Haberde adı geçen sel mağduru ailenin yakını tepkisini sosyal medyada gösterdi.

22:52 16 Ağustos 2021 Pazartesi
İHA’nın yalan haberi sel mağdurlarını çileden çıkardı!
İktidara yakınlığıyla bilinen İhlas Haber Ajansı inanılmaz bir yalan habere imza attı. Haberde adı geçen sel mağduru ailenin yakını tepkisini sosyal medyada gösterdi.


İhlas Haber Ajansı, dün sel felaketinin yaşandığı Bozkurt’tan bir habere imza attı. Haberde. “Sel felaketinde hayatını kaybedenlerden biri de 48 yaşındaki Harun Akın’dı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı aileye taziye ziyaretinde bulundu. Bu esnada baba Cemal Akın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini dile getirdi. Bakan Soylu, babanın bu isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı ve görüşme sağlandı. Acılı annenin de kimsesinin olmadığını ve polis olan oğlunun yanında olmasını istediğini söylemesi üzerine Bakan Soylu, talimat verdi. Bakan Soylu’nun talimatı üzerine acılı ailenin polis olan oğullarının 1 ay geçici görevlendirme ile Bozkurt ilçesine gelmesine karar verildi.” denildi.

BABAMLARIN POLİS KARDEŞİ YOK!


Ancak söz konusu haber, mağdur ailenin yakınları tarafından yalanlandı. Cemal Akın’ın torunu Feyza Akın, habere tepki gösterdi. Feyza Akın, “Şaka gibi gerçekten. Bu saatten sonra hiç bir habere inanmıyorum. Böyle saçmalık, böyle uydurma haber olamaz. Babaannem kimsesiz değildir. Birçok akrabası var. Ayrıca dedemin ve babaannemin üç oğlu var. Amcamı kaybettik, babamların polis kardeşi yok! Lütfen haberinizi düzeltin!” ifadelerini kullandı.
  YOK ARTIK.PESBöyle yalan haber olur mu İhlas Haber Ajansı? Rahmetli Harun bizim de yakınımız. Bozkurt’taki köyünde cenazesindeydim. Ve aileyi yakından tanıyorum. Rahmetlinin yeğeni Feyza’nın da yüzünüze vurduğu gibi, ailenin polis oğlu yok. Acılar üzerinden siyasetiniz batsın pic.twitter.com/6WkHCYmAHE — Muharrem Kaşıtoğlu (@mhrmkasitoglu) August 16, 2021  
SİYASETİNİZ BATSIN!


Muharrem Kaşıtoğlu da söz konusu haberi yalanladı. Feyza Akın’ın açıklamasını paylaşan Kaşıtoğlu, “YOK ARTIK. PES! Böyle yalan haber olur mu İhlas Haber Ajansı? Rahmetli Harun bizim de yakınımız. Bozkurt’taki köyünde cenazesindeydim. Ve aileyi yakından tanıyorum. Rahmetlinin yeğeni Feyza’nın da yüzünüze vurduğu gibi, ailenin polis oğlu yok. Acılar üzerinden siyasetiniz batsın.” dedi.

Son güncelleme: 22:52 16.08.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı