• Turkhane Logo

İddia: AA Genel Müdürü, 'Ben Erdoğan’ın adamıyım' konuşması yaptı

31 Mart yerel seçimleri gecesinde hanesine koca bir eksi puan yazdıranların başında Anadolu Ajansı geliyor.

15:17 02 Nisan 2019 Salı
İddia: AA Genel Müdürü, 'Ben Erdoğan’ın adamıyım' konuşması yaptı
31 Mart yerel seçimleri gecesinde hanesine koca bir eksi puan yazdıranların başında Anadolu Ajansı geliyor.





Sandıkların yüzde 98’i açılana kadar kesintisiz oy verisi geçen AA, CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun AKP adayı Binali Yıldırım’ı yakaladığı dakikadan itibaren veri akışı bir anda kesildi. YSK’den gelen veriler, İmamoğlu’nun önde olduğunu söylerken AA 1 Nisan’a kadar hiçbir veri geçmemekte ısrarcı oldu.


O gece neler olduğuna dair soru işaretleri cevap bulmamışken AA Genel Müdürü Şenol Kazancı hakkında bir iddia ortaya atıldı.

Oda TV’nin AA kaynaklarına dayandırdığı iddiaya göre, sabah toplantısında seçim akşamına dair konuşma yapan Kazancı’nın, Her iki aday da ayrı ayrı kazandım diye açıklama yaptı. Benim veri akışım durdu, ben ne yapabilirdim ki... Veri gelmedi. YSK veri göndermedi. Beni hedef gösterdiler. Ben bunlara şerbetliyim. Ekrem İmamoğlunun da Binali Yıldırımın da kazandığı sonucu vermedim. Kazandıklarını görmedim ki vereyim. Bu kararı tek başıma aldım” dediği öne sürülüyor.

İmamoğlunun eleştirilerini de hedef alan Kazancı’nın, Kazandığını açıklayan, kazandığını zannediyor tepkisini gösterdiği iddia ediliyor.

Erdoğan yazan şapkalı fotoğrafına da konuyu getiren Kazancı’nın şöyle devam ettiği ileri sürülüyor: ŞENOL KAZANCI ANADOLU AJANSI GENEL MÜDÜRÜ pic.twitter.com/rYWlxiZjo0 — Berkaydinho✨ (@Berkaysalas) 1 Nisan 2019
Olanlara kızım çok üzüldü. Ona yanlış hiçbir şey yapmadım dedim. Kafama taktığım şapkanın olduğu fotoğraf danışmanken çekildi. Baykal şapkası olsaydı kimse bir şey söylemezdi. O şapkayı ben tasarladım. Erdoğanın yanındaydım. Sevsen de, sevmesen de ben onun adamıyım arkadaş. Hakaret ve küfürler yedim. Yediğim küfürler de maaşımın içinde.

Haberde, Kazancı’nın vedalaşır gibi bir konuşma yaparak, Ben kızıma da anlatamadım. Başımıza bir şey gelirse hayırlısı olsun. Ailelerinize selam söyleyin. Siz de çocuklarınıza durumu anlatın. Muhtemelen onlar da benimki gibi ikna olmayacaklar” sözlerini sarf ettiği de iddialar arasında. 

Son güncelleme: 15:17 02.04.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı