• Turkhane Logo

Gazeteci Erk Acarer'e bıçaklı saldırı

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak evinin içinde saldırıya uğradığını duyurdu.

00:00 08 Temmuz 2021 Perşembe
Gazeteci Erk Acarer'e bıçaklı saldırı
Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak evinin içinde saldırıya uğradığını duyurdu.


BirGün yazarı gazeteci Erk Acarer, Berlin’de evinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradığını duyurdu.

Saldırıyı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Acarer, Berlin’de evimin içinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradım dedi.


FAŞİZME TESLİM OLMAYACAĞIM

Kendisine saldıran failleri tanıdığını söyleyen Acarer, Hayati bir riskim yok hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek ifadelerini kullandı.

Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

Berlin’de evimin içinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradım. Hayati bir riskim yok hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek!

SALDIRGANLAR BELLİ; YAZDIKLARIMDAN RAHATSIZ OLANLAR

Maruz bırakıldığı saldırının ardından BirGüne konuşan Acarer, evine gelen üç kişinin kendisine saldırdığını aktardı. Saldırganların kendisini Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız ifadeleriyle tehdit ettiğini kaydeden Acarer, şunları söyledi:

Bir saat önce silahlı, bıçaklı üç kişi evime geldiler, yumruklarla tekme tokat saldırdılar. Ne olup bittiğini anlamadan vurmaya başladılar. Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız diyerek tehdit ettiler. Şu anda hastanedeyim. Polisler hastanede. İfademi aldılar. Onlara da anlattım. Kafamın sağ tarafında büyük bir şişlik var: Saldırganlar belli. Yazdıklarımdan rahatsız olanlar. Hayati bir riskim yok. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler de geçecek!

Son güncelleme: 00:00 08.07.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı