• Turkhane Logo

Fatih Tezcan eşine şok cihazıyla saldırmış

Eski eşini twitterdan ölümle tehdit etmişti suç dosyası kabarık çıktı.

12:08 03 Eylül 2017 Pazar
Fatih Tezcan eşine şok cihazıyla saldırmış
Eski eşini twitterdan ölümle tehdit etmişti suç dosyası kabarık çıktı.

AKPli trollerin önde gelen isimlerinden Fatih Tezcanın dün twitter üzerinden eski eşini ölümle tehdit etmesinin ardından gözler Tezcanın suç geçmişine çevrildi. 

Fatih Tezcanın toplam dört kez evlendiği, ve üçüncü eşini yaraladığı ortaya çıktı. Yeni doğum yapmış eşinden ayrılan Fatih Tezcan, 20 günlük bebeğini kaçırmak istediği, direnen eşini yanında getirdiği şok cihazıyla bayılttığı mahkeme kayıtlarına geçmiş durumda. 

Yaralanan eski eşinin uyanır uyanmaz Üsküdar Emniyetine durumu bildirmesinin ardından Tezcan hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ve kasten adam yaralamaktan hakkında soruşturma başlatıldığı ifade ediliyor. 

İlerleyen aşamalarda eski eşinin suç duyurusunu geri çekmesiyle hapis cezası almaktan kurtulan Tezcanın üç eşinden boşanmasının nedeninin de evliyken başka bir kadınla ilişki yaşamaya başlaması nedeniyle olduğu belirtiliyor. 

Tezcanın yaraladığı ve nafaka ödemediği eşleriyle ilişkisinin son derece gergin olduğu ve eşlerin bu nedenle çocuklarını göstermek istemediği öğrenildi. 

Tezcan dün twitterdan eski eşini ölümle tehdit etmesi gündem olmuştu. 


Son güncelleme: 12:08 03.09.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı