• Turkhane Logo

Ekrem İmamoğlu: CNN Türk’ün tutumu tek kelimeyle acizlik

Eski çalışanı Emin Çapa kesin bilgi diyerek CNN Türk’te dün gece olanları anlattı.

13:32 21 Mayıs 2019 Salı
Ekrem İmamoğlu: CNN Türk’ün tutumu tek kelimeyle acizlik
Eski çalışanı Emin Çapa kesin bilgi diyerek CNN Türk’te dün gece olanları anlattı.



‘Süre için reji telefonla aradı, tekrarı da konulmasın talimatı verildi’ diyen Çapa’nın paylaşımını canlı yayında değerlendiren İmamoğlu kanalın tutumuna ‘acizlik’ dedi.

Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programı dün gece İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. Daha önce gece yarısına kadar süreceği duyurulan program Ekrem İmamoğlu’nun, İBB’deki israfları anlatmaya başladığı sırada sunucu Hakan tarafından sonlandırıldı. Gece kanalda neler olduğunu, bugün kanalın eski çalışanı Emin Çapa sosyal medya hesabından duyurdu.


Çapa’nın kesin bilgi dediği mesajı söyle: Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi. #SüreBitti (Böylece ayrıldığım kanalla ilgili konuşmama kuralımı 15 ay sonra ilk kez yıkmış oldum. Neden? Aşağıda).

TEK KELİMEYLE ACİZLİK

Çapa’nın mesajını gazeteci Ayşenur Aslan, Halk TV ‘de yayınlanan Medya Mahallesi programında konu ettiği Ekrem İmamoğlu’na canlı yayında okudu. Kanalın tutumuna tepki gösteren İmamoğlu ‘yayınlasalar ne olur yayınlamasalar ne olur, yapılan tek kelimeyle acizlik’ dedi.


  Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi. #SüreBitti
(Böylece ayrıldığım kanalla ilgili konuşmama kuralımı 15 ay sonra ilk kez yıkmış oldum. Neden? Aşağıda) — Emin Çapa (@ecapa_aklinizi) 21 Mayıs 2019  
 

Son güncelleme: 13:32 21.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı