• Turkhane Logo

Cem Yılmaz'a açtığı davayı kaybedince...

Cem Yılmaz'ın kendisine hakaret ettiği iddiası ile tazminat davası açan Prof. Dr. Orhan Kural'ın 10 bin Türk Lirası tazminat talebi ilk celsede reddedildi.

14:22 03 Aralık 2019 Salı
Cem Yılmaz'a açtığı davayı kaybedince...
Cem Yılmaz'ın kendisine hakaret ettiği iddiası ile tazminat davası açan Prof. Dr. Orhan Kural'ın 10 bin Türk Lirası tazminat talebi ilk celsede reddedildi.

Prof. Dr. Orhan Kuralın, şahsi Twitter hesabında kendisi hakkında paylaşımda bulunan komedyen Cem Yılmaza açtığı 10 bin liralık manevi tazminat davası reddedildi. 
Karara çok üzüldüğünü belirten Orhan Kural mahkeme koridorunda ağladı. 
KURAL HEP GÜÇLÜLER KAZANIYOR BU ÜLKEDE DEDİ 
İstanbul 4üncü Asliye Hukuk Mahkemesinde duruşmaya Orhan Kural avukatı ile katılırken, davalı Cem Yılmaz gelmedi. Yılmazı avukatı temsil etti.
Hep güçlüler hep ünlüler kazanıyor bu ülkede maalesef. diyen Kural mahkeme kararını istinaf mahkemesine götüreceklerini söyledi. 
Orhan Kural (solda), Cem Yılmaz aleyhine açtığı tazminat davası ilk celsede reddedilince ağladı. CEM YILMAZDAN KURALA: BENİMLİ İLGİLİ BİR TERAPİ GÖRMENİN ZAMANI GELDİ

Orhan Kural, 4üncü Asliye Ceza Mahkemesine müracaat ederek Cem Yılmazın 2019 yılı mart ayında Eventim Apollo-Londrada bir sahne gösterisi organize ettiğine, burada gösteri için 18 yaş sınırlaması getirildiğine işaret etmişti. 
Kural o dönemde şahsi Twitter hesabında, İngiltere bu kişinin gençlik için nasıl tehlikeli olduğunu bizden önce anladı, bravo. Yıllardır anlamaya çalışıyorum. yorumunda bulunmuştu. 
Bunun üzerine Cem Yılmaz, Orhan Kural Bey sizi sizin yönteminizle taciz etmek istemiyorum. Ama artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum. tweetini atmıştı. 
Dilekçede, Cem Yılmazın sosyal medya hesabında yaptığı bu paylaşım ile Orhan Kuralı alay konusu hâline getirdiği ve küfürlere maruz bıraktığı öne sürülmüş ve mahkemeden Cem Yılmazın 10 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verilmesi talep edilmişti. 

Son güncelleme: 14:22 03.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı