• Turkhane Logo

Aslı Baykal'dan Uğur Dündar'a: Uçuşlarınızı kanalımız ödedi

CHP'nin eski lideri Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Uğur Dündar'ın "Benim için Deniz Baykal 31 Mart seçimi sonrası bitmişti" sözlerine cevap verdi.

18:21 28 Haziran 2021 Pazartesi
Aslı Baykal'dan Uğur Dündar'a: Uçuşlarınızı kanalımız ödedi
CHP'nin eski lideri Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Uğur Dündar'ın "Benim için Deniz Baykal 31 Mart seçimi sonrası bitmişti" sözlerine cevap verdi.


Bir dönem Halk TV yönetiminde olan Aslı Baykal, Yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz dedi. Baykal ayrıca Dündarın masraflarının da kanal tarafından karşılandığını söyledi.

Deniz Baykal hakkında organize suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı bulunan Sedat Pekerin iddialarının ardından Dündar, Benim için Deniz Baykal 31 Mart seçimi sonrası bitmişti açıklamasını yapmıştı. 


Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi; ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.

Dündar sözünü ettiği dönem Halk TV yönetiminde bulunan Aslı Baykal ise Twitter üzerinden bu Dündara şöyle cevap verdi:

Uğur Dündar hakkımda tweet atmış. Beni engellemiş o yüzden hesabından yazamadım, cevabım şudur: Tazminatlarını vererek işçileri işten çıkarmak bir işveren hakkıdır. The Marmara Otelde yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz. Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi; Ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.

Uğur Dündar dün sosyal medyada yaptığı açıklamada Deniz Baykal tartışmasına hakkında şunları yazmıştı:

“Aslı Baykal, 31 Mart seçim zaferinin yaşandığı gece, sabaha kadar çalıştırdığı emekçileri kullanılmış eşya gibi kapı önüne bıraktığında, hem kızı, hem de Deniz Bey, benim gözümde bitmişti. 7 yıl süreyle markalaşmasına büyük katkıda bulunduğum Halk TVden bu nedenle ayrılmıştım.”

Dündar, paylaşımının devamında ise, “Yanlış anlaşılmasın. Ben Halk TVden Baykal ailesinin sahipliği döneminde ayrılmıştım. Halk TVnin yeni sahibinin Baykallarla hiçbir ilgisi yok...” ifadelerini kullanmıştı.

Son güncelleme: 18:21 28.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı