• Turkhane Logo

Altaylı'dan Veyis Ateş'e çağrı: Net biçimde çık yalanla!

Sedat Peker'in gündeme getirdiği isimlerden Veyis Ateş'e seslenen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'" dedi.

13:53 07 Haziran 2021 Pazartesi
Altaylı'dan Veyis Ateş'e çağrı: Net biçimde çık yalanla!
Sedat Peker'in gündeme getirdiği isimlerden Veyis Ateş'e seslenen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'" dedi.


Habertürk yazarı Fatih Altaylı, mafya lideri Sedat Pekerin kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de kalan isimlerden Gazeteci Veyis Ateşin açıklama yapmasını istedi. Altaylı, Aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması dedi. 

Altaylı, Habertürk gazetesindeki yazısında, Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş’e yönelik olanlar da var. Ateş’in AK Parti’ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım ifadelerini kullandı.


PEKER: SİZİN MAAŞINIZ KAÇ PARA, HANİ FATURA?

Sedat Peker yayımladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e çöküldüğünü öne sürmüştü. Peker, Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, sizin maaşınız kaç para, hani fatura? diye sordu. Peker, daha sonra Twitter hesabından da Gönlünüz rahat olsun, sahte fatura yayınlayamazlar. Çünkü o tarihteki Baran’ın şirketi kapalı, yeni şirket devam ediyor. Tüm bilgiler elimde. Orada kalan tüm bürokratları, gazetecileri, hepsini yayınlayacağım. Baran yanlış yapma! diye yazdı.

Habertürkten Veyis Ateşin Instagram hesabındaki paylaşımları, söz konusu otelde kaldığını doğruluyor. Ateşin geçen yıl 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde bu otelden paylaşımlar yaptığı görüldü.

Veyis Ateş, Pekerin iddialarına dair henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Twitter hesabından son retweet yaptığı bir kareyi silmesi dikkat çekti. Bu paylaşımda Veyis Ateşin yanındaki kişilerden birinin Abdurrahman Külünk olduğu görülüyordu.

Son güncelleme: 13:53 07.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı