• Turkhane Logo

A Spor sunucusu tartıştığı Fenerbahçeli yorumcuyu stüdyodan kovdu

A Spor’da ekranlara gelen “Spor Ajansı” programında Fenerbahçe eleştirilerinin ardından konuklar Taner Karaman’la Göktuğhan Argın arasında başlayan tartışmaya sunucu da katıldı.

11:00 20 Şubat 2020 Perşembe
A Spor sunucusu tartıştığı Fenerbahçeli yorumcuyu stüdyodan kovdu
A Spor’da ekranlara gelen “Spor Ajansı” programında Fenerbahçe eleştirilerinin ardından konuklar Taner Karaman’la Göktuğhan Argın arasında başlayan tartışmaya sunucu da katıldı.



A Spor’da yayınlanan “Spor Ajansı” programında Fenerbahçe ile ilgili eleştirilerde bulunan Taner Karaman, Göktuğhan Argın’ın kendisine soru sormasına izin vermeyince canlı yayında gerilim yükselmeye başladı.

ÖNCE KONUKLAR TARTIŞTI


Karaman’ın tarafsız olmadığını öne süren Göktuğhan Argın, daha sonra kendisine saygısızlık yapıldığını ve programın sunucusu Setenay Cankat’ın da buna izin verdiğini ifade ederek ‘soru-cevap’ etkinliğine katılmayacağın’ dedi.

“BİR DAHA BU PROGRAMA ÇIKMA!”

Sunucu Cankat bunun üzerine “10 yıldır bu işi yapıyorum. Kimse bana bu işi nasıl yapmam konusunda eğitim vermedi. Sen hiç veremezsin. Bu formatı yapmak istemiyorsan bu programa gelmezsin. Geçen seferde böyle bir şey geçti aramızda. Böyle bir gerginlik olacaksa bir daha bu programa çıkma. İşimi nasıl yapmam konusunda haddini aşma” diyerek Göktuğhan Argın’ı yayından kovdu. Argın programı terk ederken sunucu Cankat’a ‘Beni resmen programdan kovman için de teşekkür ediyorum’ dedi

STÜDYO FERAHLADI

Argın’ın stüdyoyu terk ettiği sırada Cankat’ın, stüdyo ferahladı demesi dikkat çekti. Setenay Cankat, Göktuğhan Argın’ın yayındaki kameranın önünden geçmesi üzerine de “Bunu da senin iş bilmezliğine verelim. Bu kadar senedir bu işin içindesin ama kameranın önünden geçmemen gerektiğini bilmiyorsun” şeklinde çok sert ifadeler kullandı.

FENERLİLERDEN TEPKİ

Yaşanan bu kavga sonrası, A Spor kanalını hali hazırda boykot eden Fenerbahçeli taraftarları kanala sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Twitter’da örgütlenen Fenerbahçeliler, Fenerbahçe muhabiri Argın’ı yayından kovan Cankat’a #HaddiniBilSetenayCankat etiketiyle tepkilerini dile getirdi.
  Ben bu kadını da tanımıyorum adamı da tanımıyorum AMA adamda büyük sabır varmış cidden. Bu kanalda çalışmak için hiçbir kritere ihtiyaç yok mu ya??? pic.twitter.com/RqLnP3gbrj — Frankie Fix  (@FixFrankie) February 19, 2020  

Son güncelleme: 11:00 20.02.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı