• Turkhane Logo

Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti boşandı

Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu, boşandı.

16:55 22 Aralık 2017 Cuma
Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti boşandı
Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu, boşandı.

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti geçtiğimiz günlerde birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıklamışlardı. Sosyal medya hesaplarındaki ‘Kerimoğlu soyadını silen ve genç kızlık soyadı ‘Ünalı kullanmaya başlayan Etkin Ünal, eşiyle olan tüm fotoğraflarını da silmişti.

İstanbul 9. Asliye Mahkemesi’nde duruşmaya Tugay Kerimoğlu ve Etkin Kerimoğlu çifti katıldı. 25 yıllık örnek gösterilen evlilik tek celsede sona ererken, Tugay Kerimoğlu adliye çıkışında basın mensuplarıın sorularını yanıtsız bıraktı.


“O ÇOCUKLARIMIN ANNESİ”

Tugay Kerimoğlu eşiyle boşanmaya karar verdiklerini önceki gün yaptığı bir açıklama ile duyurmuştu. Kerimoğlu  “Her evlilikte olduğu gibi bizim de bitti. Bunlar hayatın içinde olan şeyler, yalnız ben iyi bir aile babasıyım eşim etkin çocuklarımın annesidir. Ne ona ne çocuklarıma zarar getirecek laflardan sözlerden uzak durulmasını istiyorum rica ediyorum. Konu hhakında avukatım gerekli açıklamayı yapacak. Bizim tek düşüncemiz çocuklarımız. Çocuklarımız için hâlâ görüşüyoruz çocuklarımızın geleceğini planlıyoruz. Lütfen konu başka yerlere çekilmesin. Olan oldu yalnız şu bilinsin benim adım Tugay Kerimoğlu, hayatım boyunca hiçbir konuda yanlış yapmadım, yapmam, yapmayacağım da. Tekrar ediyorum Etkin Hanım çocuklarımın annesidir. Bundan sonra yapılacak olan açıklamaların hem bana hem Etkin Hanım’a ve en önemlisi çocuklarıma zarar verebileceği unutulmasın. Yaşandı ve bitti.” demişti.

Son güncelleme: 16:55 22.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı