• Turkhane Logo

Pikachu'nun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü

1990'lara damga vuran animasyon serisi Pokémon'ların baş karakteri Pikachu yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı.

08:55 14 Kasım 2018 Çarşamba
Pikachu'nun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü
1990'lara damga vuran animasyon serisi Pokémon'ların baş karakteri Pikachu yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı.

Yeni çevrilen bir filmde kürklü bir imaja sahip alan ve konuşabilen Pikachu için hayranları ikiye bölündü.

BBC Türkçenin aktardığına göre, Mayıs 2019da vizyona girecek olan Pokémon: Detective Pikachu (Dedektif Pikachu) adlı filmin yayımlanan fragmanında Pikachu, gerçek dünyada sarı ve kalın bir kürkle gösteriliyor.

Kimileri bunu orijinal karaktere bir hakaret sayarak iğrenç olduğu yorumunda bulunurken kimi Pokémon hayranları ise Pikachunun bu görüntüsünün gerçekçi olduğunu savunuyor.





Pikachu önce bir oyun karakteri olarak ortaya çıkmış, yıllar içinde televizyona da damga vurmuştu. 1993 yılında Japonya merkezli dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Nintendo, ilk defa Pokémonları bir oyun olarak piyasaya sürmüştü.

Pokémonlar hemen ardından dünya çapında büyük bir fenomen haline geldi. 1990ların sonlarında televizyonlarda yayımlanan bir çizgi filme dönüştürülen Pokémonlar 120dan fazla ülkede gösterildi.

Warner Brosun yapımcısı olduğu filmde Pikachuyu Ryan Reynolds seslendiriyor.

İlk Pikachu karakterinden bir video:



Serinin orijinalinde Ash Ketchum adlı karakterin ilk pokémonu olan Pikachu konuşamıyor, sadece kendi ismini söyleyebiliyordu.

Oyun videolarıyla tanınan YouTube ünlülerinden Joshua Wittenkeller, Pikachunun tüylü halinin korkunç olduğunu söyledi.Kimi Pokémon hayranları ise yeni filmdeki karakterin çok sevimli olduğu yorumunda bulundu.

Son güncelleme: 08:55 14.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı